GMCC Héjo Refrigerant usaha Rotary Air Conditioning Compressor R290 220V / 240V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tegangan jeung frékuénsi: 220 / 240V-50HZ
  • Cooling Kamampuh: 7000-24000BTU
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Kapasitor (μ F / V) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    SM DSM155V12UDZ 15,5 2275 7762 685 3,32 25/370 292 8,1 9,8
    DSM165V12UDZ 16,4 2455 8376 732 3,35 25/370 292 8,1 9,8
    DSM180V11UDZ 17,9 2675 9127 805 3,32 25/370 292 8,1 12,9
    DSM215V2UDT 21,4 3170 10816 960 3,30 35/370 300 8,1 9,8
    DSM240V1UDZ 24,0 3550 12112 1075 3,30 35/370 300 8,1 9,8
    SF DSF240V1UDZ 24,0 3590 12249 1080 3,32 35/400 300 8,1 12,9
    DSF340V1UFT 34,0 5080 17332 1530 3,32 40/400 320 8,1 12,9
    Kondisi Test: GX
    SM DSM135V11VDZ 13,3 2250 7677 512 4,39 20/370 292 8,1 9,8
    SG DSG310V1UFT 31,0 5220 17810 1160 4,50 55/400 305 9,8 12,9
    DSG320VIUFT 32,0 5420 18492 1200 4,52 55/400 305 9,8 12,9
    1φ-50HZ-230V Kondisi Test: lebu
    SG DSG310S1UFT 30,8 4640 15831 1345 3,45 55/400 305 9,8 12,9
    DSG320S1UFT 31,8 4755 16223 1390 3,42 55/400 305 9,8 12,9
    DSG400S1UFT 39,8 6090 20778 1780 3,42 55/400 338 9,8 12,9
    DC INVERTER hiji silinder Test Kondisi: SEER60
    SM DSM165D19UDT 16,5 2885 9843 725 3,98 ­ 290 8,1 9,8
    DSM180D19UDZ 17,9 3150 10747 788 4,00 ­ 290 8,1 9,8
    DC INVERTER kembar silinder Test Kondisi: SEER60
    TN DTN180D32UFZ 18,1 3180 10850 785 4,05 ­ 280 8,1 12,9
    DTN210D32UFZ 20,9 3680 12556 897 4,10 ­ 280 8,1 12,9
    DTN250D42UFZ 25,0 4380 14944 1068 4,10 ­ 280 8,1 12,9

     

    Feature produk

    ukuran 1.Minimum

    efisiensi énergi 2.High APF

    noise 3.Low na Geter

    frékuénsi 4.High tur rasio komprési badag

    Rincian produk

    环保 冷媒 1

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

    GMCC 生产 细节 图 2

     

    GMCC 生产 细节 图


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!