GMCC Héjo Refrigerant usaha Rotary Air Conditioning Compressor R32 DC Inverter Single Silinder

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    1φ-50HZ-220 / 240V
    DC inverter kembar silinder Test Kondisi: SEER60
    SK KSK66D43UEZA 6.7 2048 6988 542 3,78 238 8,1 9,8
    KSK75D43UEZA 7,5 2320 7916 610 3,80 238 8,1 9,8
    KSK89D53UEZ 8.9 2780 9485 712 3,90 258 8,1 9,8
    KSK89D59UEZC 8.9 2795 9536 702 3,98 260 8,1 9,8
    SN KSN89D3UFZ 8.9 2815 9604 725 3,88 243 8,1 12,9
    KSN98D22UFZ 9.7 3100 10577 795 3,90 250 8,1 12,9
    KSN98D32UFZ 9.7 3100 10577 790 3,92 250 8,1 12,9
    KSN108D22UFZ 10,8 3470 11839 890 3,90 250 8,1 12,9
    KSN108D32UFZ 10,8 3450 11771 880 3,92 250 8,1 12,9
    KSN108D43UFEA 10,8 3410 11634 855 3,99 260 8,1 12,9
    SM KSN134D23UFZ 13,3 4245 14483 1075 3,95 274 8,1 12,9
    DC inverter kembar silinder Test Kondisi: SEER60
    TN KTN110D42UFZ 11,0 3450 11771 885 3,90 250 8,1 12,9
    KTN130D30UFZ 13,1 4070 13886 1070 3,80 250 8,1 12,9
    KTN130D42UFZ 13,1 4070 13886 1038 3,92 250 8,1 12,9
    KTN150D42UFZ 14,9 4660 15899 1188 3,92 280 8,1 12,9
    TM KTM150D23UFZ 14,9 4735 16155 1240 3,82 274 8,1 12,9
    TF KTF235D22UMT 23,5 7560 25794 2055 3,68 333 9,8 16,2
    TQ KTQ420D1UMU 42,0 13700 46743 3700 3,70 405 9,8 16,2

     

    Feature produk

    R32 Kembar-Silinder DC Inverter Compressor

    Ukuran 1.Minimum,

    efisiensi énergi 2.High APF,

    noise 3.Low na Geter,

    frékuénsi 4.High tur rasio komprési badag

    Rincian produk

    环保 冷媒 1

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    GMCC 工厂 图 GMCC 生产 细节 图 3


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!