GMCC Air Conditioning DC Inverter Kembar Silinder usaha Rotary Compressor R410A

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series  modél has  Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios  
    DC inverter kembar silinder Test Kondisi: SEER60
    TN ATN130D42UFZ 13,1 3890 13272 977 3,98 250 8,1 12,9
    ATN150D30UFZA 14,9 4500 15353 1160 3,88 270 8,1 12,9
    ATN150D42UFZ 14,9 4480 15285 1120 4,00 280 8,1 12,9
    TM ATM115D43UFZ2 11,5 3350 11430 870 3,85 290 8,1 12,9
    ATM150D43UFZ 14,9 4525 15439 1160 3,90 290 8,1 16,2
    ATM180D2UMT 17,9 5420 18492 1465 3,70 300 8,1 12,9
    ATM240D57UFT 24,0 7350 25077 1935 3,80 300 8,1 16,2
    TF ATF200D22UMT 20,1 6075 20727 1710 3,55 333 9,8 16,2
    ATF235D22UMT 23,5 7135 24344 1955 3,65 333 9,8 16,2
    ATF250D22UMT 25,1 7645 26084 2080 3,68 333 9,8 16,2
    ATF310D43UMT 30,8 9490 32379 2600 3,65 333 9,8 16,2
    ATF400D64UMV 39,8 12285 41915 3365 3,65 355 9,8 16,2
    TQ ATQ360D1UMU 36,2 11200 38213 3040 3,68 406 9,8 16,2
    ATQ420D1UMU 41,5 12960 44218 3485 3,72 406 9,8 16,2
    ATQ420D2UMU 41,5 12960 44218 3430 3,78 406 9,8 16,2

     

    Feature produk

    rentang 1.Full model produk sareng widang aplikasi lega

    2.Covering konstanta-tegangan runtuyan produk 1 ~ 3HP variabel frékuénsi

    3.Environment ramah, aman, efisien sarta ekonomis

     

    Rincian produk

     T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

     应用 领域 图

    The Factory

    erqer

    IMG_4077 GMCC


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!