Tentang Kami

/ Merk / Sanyō  / Merk / samsung  / Merk / lg   / Merk / gmcc

Ningbo Aoxin HVAC Bagian Co., LTD lokasina di kota palabuan nu geulis Ningbo, nyadiakeun ladenan asesoris refrigeration processing keur pabrik Perkakas imah bodas. parusahaan urang diadegkeun dina bulan Agustus 2008 jeung informasi pendaptaran geus Certified ku otoritas pihak-katilu. Urang kudu leuwih ti sapuluh taun insinyur purchasing profésional sarta ayeuna jaringan leuwih ti 250 suppliers luhur-grade internasional jeung domestik. Kami daék nyadiakeun layanan dumasar kana "cost-effiective, kualitas luhur, silih hormat, meunang-meunang" pikeun konsumén .and tulus kasampak maju pikeun mantuan silih salajengna bisnis di imah jeung di mancanagara, nyieun win-win jeung cemerlang isukan!

1121312


WhatsApp Online Chat!