Kacida Micro runtuyan compressor usaha Rotary meunang hadiah

3Salaku agén ékspor Kacida compressor di Cina, kami bangga yen runtuyan compressor usaha Rotary kacida Micro meunang hadiah dina Maret 2018.

#micro  #compressor  #mini  #prototype  #technology  #small

It proves that HIGHLY is a powerful technologyenterprise.

Muga urang tiasa ngabantu jalma di sabudeureun dunya ngajawab leuwih masalah dina mangsa nu bakal datang.

1

2

kacida

65

4

-By Jane Wu

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


Pos waktos: Apr-02-2018
WhatsApp Online Chat!