Taros Kami

NINGBO AOXIN HVAC bagian CO, LTD

alamat

Kamar 515 Hebang Gedong B, No.933 TianTong North Jalan, Ningbo, Cina.

Surélék

sales@aoxinhvacr.com

telepon

Tel: +0574 83096203
fax: +0574 83096207
sales'Phone & whatsapp:
+86 13454785192
+86 18368405312

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!