FAQ

FAQ

Loba ditanyakeun

Ngeunaan Harga: 

hargana negotiable. Ieu bisa dirobah nurutkeun kuantitas anjeun atanapi pakét.

Sawaktos Anjeun keur nyieun hiji panalungtikan, mangga hayu urang nyaho kuantitas rék.

 Ngeunaan istilah pamayaran: 

Biasana urang nampi T / T, L / C. Upami Anjeun gaduh requirment husus, Mangga wartosan kami

Ngeunaan MOQ: 

Urang diobral compressor di karton, biasana nu MOQ nyaeta 1 karton,

Mun produk rék aya tipe husus, anu MOQ nunut ka konfirmasi urang

Ngeunaan jaminan: 

Kami yakin pisan di produk urang, aranjeunna sadayana brand packing anyar jeung aslina, jadi biasana anjeun bakal nampa urutan anjeun dina kaayaan alus.

Mun aya gaduh masalah kualitas wae, urang baris nungkulan eta langsung.

 Ngeunaan pamayaran atanapi sual sejenna: 

PLS surélék urang atanapi ngobrol jeung urang di Website langsung.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!