FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

About Price: 

Regane negotiable. Iku bisa diowahi miturut jumlahe utawa paket.

Nalika lagi nggawe priksaan, kabari aku jumlahe pengin.

 About istilah Pembayaran: 

Biasane, kita nampa T / T, L / C. Yen sampeyan duwe requirment khusus, Hubungi kita

About MOQ: 

We sale kompresor ing karton, biasane ing MOQ punika 1 karton,

Yen produk arep sing jenis khusus, ing MOQ tundhuk konfirmasi kita

About babar pisan: 

Kita banget manteb ing ati kita produk, lagi kabeh account packing anyar lan asli, supaya biasane sampeyan bakal nampa pesenan ing kondisi apik.

Yen ana duwe masalah kualitas, kita bakal menehi hasil karo langsung.

 About Pembayaran utawa pitakonan liyane: 

Pls email kita utawa chatting karo kita ing situs web langsung.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!