GMCC Héjo Refrigerant usaha Rotary AC Lingkungan Friendly Compressor R32 220V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Kapasitor (μ F / V) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    1φ-50HZ-220V Kondisi Test: GX
    SM KSM89V1VDZ 8.9 2665 9093 635 4,20 25/370 292 8,1 9,8
    KSM99V1VDZ 9,9 2944 10045 693 4,25 25/370 292 8,1 9,8
    KSM103V11VFT 10,3 3080 10509 730 4,22 25/370 292 8,1 12,9
    KSM106V1VFT 10,6 3185 10867 755 4,22 25/370 290 8,1 12,9
    KSM125V1VFT 12,5 3810 12999 900 4,23 35/370 290 8,1 12,9
    KSM130V1VFT 13,0 3990 13613 940 4,24 35/370 290 8,1 12,9
    KSM135V1VFT 13,5 4085 13937 962 4,25 35/370 290 8,1 12,9
    KSM140V1VFT 14,0 4240 14466 1005 4,22 35/370 290 8,1 12,9
    SG KSG186V1VKU 18,6 5960 20335 1355 4,40 55/400 310 9,8 12,9
    KSG196V1VKU 19,6 6000 20471 1425 4,21 55/400 310 9,8 12,9
    KSG250V1VMT 25,0 7710 26306 1795 4,30 60/400 340 9,8 16,2
    KSG280V1VMU 28,0 8620 29410 2060 4,18 65/400 340 9,8 16,2
    KSG290V1VMU 28,7 8905 30383 2110 4,22 65/400 340 9,8 16,2
    Kondisi Test: ISPA
    SK KSK52V11UAZ 5.2 1290 4401 520 2,48 25/370 231 6.5 9,8
    SN KSN93V11UD1 9,2 2300 7847 845 2,72 25/370 261 8,1 9,8
    SM KSM93V11UDZ 9,2 2250 7677 790 2,85 25/370 292 8,1 9,8
    KSM120V1UFE 12,0 3050 10406 1050 2,90 35/370 292 8,1 12,9
    SG KSG270V1UKV 27,0 6890 23508 2375 2,90 60/400 340 9,8 12,9

    Feature produk

    ukuran 1.Minimum

    efisiensi énergi 2.High APF

    noise 3.Low na Geter

    frékuénsi 4.High tur rasio komprési badag

    Rincian produk

    环保 标志Pengetahuan Alam refrigerant.Chlorine bébas, fluorine bébas, low-karbon jeung enviroment friendly.

    节约 标志minyak refrigerant anyar, husus keur hirup layanan panjang.

    安全 标志Aplikasi téknologi tekanan deui low dipaké ku refrigeration nu.

    环保 冷媒 1

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!