GMCC Air Conditioning DC Inverter usaha Rotary Kembar Silinder Compressor R410A

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    jilid variabel dc-inv compressor Test Kondisi: SEER60
    VM AVM115D6UFZ 11,5 3350 11429,75824 830 4,04 268 8,1 12,9
    suntik uap dc-inverter compressor Test Kondisi: SEER60
    PF APF230D22UMT 23,0 6865 23422,47471 1915 3,58 333 9,8 16,2
    I-CCC compressor Test Kondisi: SEER60
    yn KYN103D52UFZ 9.71 + 0.46 3130 10679,14725 820 3,82 280 8,1 12,9
    T3 dc inverter kembar silinder Test Kondisi: SEER60
    TM ATM115D43TFZ 11,5 3400 11600,35164 890 3,82 290 8,1 12,9
    ATM150D23TFZ 15,0 4525 15438,70329 1190 3,80 274 8,1 12,9
    ATM150D43TFZ 15,0 4520 15421,64395 1175 3,85 290 8,1 12,9
    TF ATF250D43TMT 25,0 7635 26049,61317 2090 3,65 333 9,8 16,2
    TQ ATQ420D1TMU 41,5 12960 44217,81096 3485 3,72 406 9,8 16,2

    spésifikasi

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Brand Nami: GMCC

    Jenis: usaha Rotary INV Compressor

    Aplikasi: Refrigeration Bagian

    Sertifikasi: CCC, ROSH, TUV

    Refrigerant: Urang Sunda-410A

    Kaayaan: NEW

    Konfigurasi: Hotspot

    Kakuatan Sumber: Tabung Gas Pengetahuan Alam

    fitur:

    pagelaran dimimitian 1.Excellent

    2. spasi Leutik, beurat lampu

    3, struktur lumrah tur ukuranana ci

    4. noise low, Geter saeutik

    5. efisiensi tinggi, hemat energi

    6. kinerja stabil, kaamanan tinggi

    7. adaptability hade tegangan

    8. refrigeration unggulan

    9. rentang liar kapasitas refrigerant

    1121312 IMG_1937

    Pakét & Taliwang

     

    Gudang urang sorangan pikeun GMCC Compressor!

     

    GMCC aslina Usuk Paket!

     

    Certified  kayu Usuk Paket!

     

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun!

    IMG_1936

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!