Gulung Compressor BLDC

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Ref. kakuatan Sumber model mindahkeun
    Ment
    cooling Kamampuh Eer Pulisi ngasupkeun minyak beurat Net ngetik
    CC / blk BTU / H W BTU / WH W / W W CC KG
    R410A 50 /
    60Hz

    380 ~ 460V
    DS-GB052FAVB 52 58.500 17.145 11,2 3,28 5.223 1.100 31,8 2
    DS-GB066FAVB 65,8 73.500 21.541 11,5 3,37 6.390 1.100 35,4 1
    DS-GB070FAVA 70 77.700 22.772 11,5 3,37 6.757 1.100 36,7 1
    DS-GA046FAVA 45,7 50.500 14.800 11,5 3,37 4.390 900 24,3 3

    208 ~ 460V
    DS-GB052FBVA 52 58.500 17.145 11,5 3,37 5.087 1.100 31,6 2
    DS4GJ5066EVA 65,8 73.500 21.541 11,3 3,31 6.504 1.100 35,4 1

     

    spésifikasi

    Tempat Asal: Cina (Daratan)

    Brand Nami: Samsung

    Jenis:  Gulung Compressor

    Aplikasi: Refrigeration Bagian

    Sertifikasi: CE, CCC, CQC

    Refrigerant: Urang Sunda-410A

    Kaayaan: NEW

    Konfigurasi: Hotspot

    Kakuatan Sumber: Tabung Gas Pengetahuan Alam

    SSC

    QQ 图片 20170718170337图片 6图片 4图片 3

    IMG_1935IMG_1934TB2QfeFmR0kpuFjSsppXXcGTXXa _ !! 353554032ck0J

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!