GMCC Air Conditioning DC Inverter Rotary Twin Cylinder Kompresor R410A

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    Series model khas Displ. (Cc) Cooling Kapasitas (W) | (Btu) Power (W) COP (W / W) Kompresor Dhuwur (mm) Discharge Pipe ID (mm) Nyedhot Pipe ID (mm) Tetembungane
    volume global dc-inv kompresor Test kawontenan: SEER60
    VM AVM115D6UFZ 11.5 3350 11429,75824 830 4,04 268 8.1 12,9
    injeksi beluk dc-mesin kompresor Test kawontenan: SEER60
    PF APF230D22UMT 23,0 6865 23422,47471 1915 3.58 333 9.8 16,2
    I-CCC kompresor Test kawontenan: SEER60
    Ing KYN103D52UFZ 9.71 + 0.46 3130 10679,14725 820 3,82 280 8.1 12,9
    T3 dc mesin twin silinder Test kawontenan: SEER60
    TM ATM115D43TFZ 11.5 3400 11600,35164 890 3,82 290 8.1 12,9
    ATM150D23TFZ 15,0 4525 15438,70329 1190 3,80 274 8.1 12,9
    ATM150D43TFZ 15,0 4520 15421,64395 1175 3.85 290 8.1 12,9
    Dangdut Koplo ATF250D43TMT 25,0 7635 26049,61317 2090 3,65 333 9.8 16,2
    TQ ATQ420D1TMU 41.5 12960 44217,81096 3485 3,72 406 9.8 16,2

    specifications

    Panggonan Asal: China (Mainland)

    Brand Name: GMCC

    Koleksi: Rotary inv Kompresor

    Aplikasi: Pendingin Parts

    Certification: CCC, Rosh, TUV

    Refrigerant: R-410A

    Kondisi: NEW

    Konfigurasi: Portable

    Power Source: Gas alam

    fitur:

    kinerja miwiti 1.Excellent

    2. papan Cilik, entheng

    3, struktur cukup lan ukuran kompak

    4. kurang gangguan, geter sethitik

    5. efficiency dhuwur, saving

    6. kinerja Stabil, keamanan dhuwur

    7. daya adaptasi apik saka voltase

    8. kulkasan banget

    9. sawetara alam bébas saka kapasitas refrigerant

    1121312 IMG_1937

    Paket & Delivery

     

    Warehouse kita dhewe kanggo GMCC Kompresor!

     

    GMCC asli Pallet Paket!

     

    Certified  Kayu Pallet Paket!

     

    Saben kumpulan barang kita bakal wong konfirmasi!

    IMG_1936

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!