Sanyo Gulung Kompresor R410A-B8 (50HZ 380V-415V / 60Hz 440-460V) Efisiensi Tinggi

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    C-SB, C-SC Series Gulung Kompresor

    R410A-B8 (50HZ 380V-415V / 60Hz 440-460V)

    Urutane metu Sijine pamindahan CompressorModel CompressorCode StartingMethod 50HZ Cooling 50HZ Heating Njelaske nganggo bentuk garis Graph Code
    kapasitas COP kapasitas COP
    HP cm³ / rev KW KBTU / h W / W BTU / Wh KW KBTU / h W / W BTU / Wh
    3 5 55,7 C-SBP170H38Q - - 14.2 48,5 2,93 10.0 14,6 49.8 2.91 9.9 -
    C-SBP170H38G - - 14.2 48,5 2,93 10.0 14,6 49.8 2.91 9.9 -
    6 66,8 C-SBP205H38Q - - 16.8 57,3 2,92 10.0 17,1 58,3 2.90 9.9 -
    8 89,6 C-SCP270H38Q - - 22,5 76,8 2,98 10.2 23,3 79,5 2.99 10.2 -
    10 104,1 C-SCP315H38Q - - 26,4 90,1 3.00 10.2 27,2 92,8 2,98 10.2 -
    11 120,2 C-SCP360H38Q - - 29,7 101.3 2,97 10.1 30,7 104,7 2,97 10.1 -

    Feature Product

    1.dhuwur & baffle kurang meksa

    2.Low muni tutup url

    segel 3.Tip digawe saka resin PPS

    risak daya 4.Direct kanggo pangayoman motor

    5.PTFE prewangan: tembaga karo Teflon

    aplikasi

    SB 系列 应用 图

    packing

    B 系列 包装 图 2 B 系列 包装 图


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!