GMCC Green Refrigerant Rotary Air Conditioning Kompresor R290 220V / 240V 50HZ

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Voltase lan frekuensi: 220 / 240V-50HZ
  • Cooling Kapasitas: 7000-24000BTU
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    Series model khas Displ. (Cc) Cooling Kapasitas (W) | (Btu) Power (W) COP (W / W) Kapasitor (μ F / V) Kompresor Dhuwur (mm) Discharge Pipe ID (mm) Nyedhot Pipe ID (mm) Tetembungane
    SM DSM155V12UDZ 15,5 2275 7762 685 3,32 25/370 292 8.1 9.8
    DSM165V12UDZ 16.4 2455 8376 732 3.35 25/370 292 8.1 9.8
    DSM180V11UDZ 17,9 2675 9127 805 3,32 25/370 292 8.1 12,9
    DSM215V2UDT 21,4 3170 10816 960 3.30 35/370 300 8.1 9.8
    DSM240V1UDZ 24,0 3550 12112 1075 3.30 35/370 300 8.1 9.8
    SF DSF240V1UDZ 24,0 3590 12249 1080 3,32 35/400 300 8.1 12,9
    DSF340V1UFT 34,0 5080 17332 1530 3,32 40/400 320 8.1 12,9
    Kawontenan Test: GX
    SM DSM135V11VDZ 13.3 2250 7677 512 4,39 20/370 292 8.1 9.8
    SG DSG310V1UFT 31,0 5220 17810 1160 4.50 55/400 305 9.8 12,9
    DSG320VIUFT 32.0 5420 18492 1200 4,52 55/400 305 9.8 12,9
    1φ-50HZ-230V Kawontenan Test: ASH
    SG DSG310S1UFT 30,8 4640 15831 1345 3.45 55/400 305 9.8 12,9
    DSG320S1UFT 31,8 4755 16223 1390 3,42 55/400 305 9.8 12,9
    DSG400S1UFT 39,8 6090 20778 1780 3,42 55/400 338 9.8 12,9
    DC mesin silinder tunggal Test kawontenan: SEER60
    SM DSM165D19UDT 16,5 2885 9843 725 3,98 ­ 290 8.1 9.8
    DSM180D19UDZ 17,9 3150 10747 788 4.00 ­ 290 8.1 9.8
    DC mesin twin silinder Test kawontenan: SEER60
    TN DTN180D32UFZ 18,1 3180 10850 785 4,05 ­ 280 8.1 12,9
    DTN210D32UFZ 20,9 3680 12556 897 4.10 ­ 280 8.1 12,9
    DTN250D42UFZ 25,0 4380 14944 1068 4.10 ­ 280 8.1 12,9

     

    Feature Products

    ukuran 1.Minimum

    efficiency energi 2.High APF

    gangguan 3.Low lan geter

    frekuensi 4.dhuwur lan Rasio kompresi gedhe

    Details Products

    环保 冷媒 1

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    ing pabrik

    erqer

    GMCC 生产 细节 图 2

     

    GMCC 生产 细节 图


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!