GMCC Green Refrigerant Rotary Air Conditioning Kompresor R32 DC Inverter Single Cylinder

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

     

    Series model khas Displ. (Cc) Cooling Kapasitas (W) | (Btu) Power (W) COP (W / W) Kompresor Dhuwur (mm) Discharge Pipe ID (mm) Nyedhot Pipe ID (mm) Tetembungane
    1φ-50HZ-220 / 240V
    DC mesin twin silinder Test kawontenan: SEER60
    SK KSK66D43UEZA 6.7 2048 6988 542 3,78 238 8.1 9.8
    KSK75D43UEZA 7.5 2320 7916 610 3,80 238 8.1 9.8
    KSK89D53UEZ 8.9 2780 9485 712 3,90 258 8.1 9.8
    KSK89D59UEZC 8.9 2795 9536 702 3,98 260 8.1 9.8
    SN KSN89D3UFZ 8.9 2815 9604 725 3,88 243 8.1 12,9
    KSN98D22UFZ 9,7 3100 10577 795 3,90 250 8.1 12,9
    KSN98D32UFZ 9,7 3100 10577 790 3.92 250 8.1 12,9
    KSN108D22UFZ 10.8 3470 11839 890 3,90 250 8.1 12,9
    KSN108D32UFZ 10.8 3450 11771 880 3.92 250 8.1 12,9
    KSN108D43UFEA 10.8 3410 11634 855 3.99 260 8.1 12,9
    SM KSN134D23UFZ 13.3 4245 14483 1075 3.95 274 8.1 12,9
    DC mesin twin silinder Test kawontenan: SEER60
    TN KTN110D42UFZ 11.0 3450 11771 885 3,90 250 8.1 12,9
    KTN130D30UFZ 13,1 4070 13886 1070 3,80 250 8.1 12,9
    KTN130D42UFZ 13,1 4070 13886 1038 3.92 250 8.1 12,9
    KTN150D42UFZ 14,9 4660 15899 1188 3.92 280 8.1 12,9
    TM KTM150D23UFZ 14,9 4735 16155 1240 3,82 274 8.1 12,9
    Dangdut Koplo KTF235D22UMT 23,5 7560 25794 2055 3,68 333 9.8 16,2
    TQ KTQ420D1UMU 42,0 13700 46743 3700 3,70 405 9.8 16,2

     

    Feature Products

    R32 Twin-Cylinder DC Inverter Kompresor

    ukuran 1.Minimum,

    efficiency energi 2.High APF,

    gangguan 3.Low lan geter,

    frekuensi 4.dhuwur lan Rasio kompresi gedhe

    Details Products

    环保 冷媒 1

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    ing pabrik

    GMCC 工厂 图 GMCC 生产 细节 图 3


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!