GMCC Air Conditioning DC Inverter Rotary Single Cylinder Kompresor R410A

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    Series model khas  Displ. (Cc) Cooling Kapasitas (W) | (Btu) Power (W) COP (W / W) Kompresor Dhuwur (mm) Discharge Pipe ID (mm) Nyedhot Pipe ID (mm) Tetembungane
    DC mesin silinder tunggal Test kawontenan: SEER60
    SK ASK75D43UER 7.5 2225 7591 582 3,82 238 8.1 9.8
    ASK89D53UEZ 8.9 2670 9110 688 3,88 258 8.1 9.8
    ASK98D50UFZ 9.8 2910 9929 765 3,80 260 8.1 9.8
    ASK103D53UFZ 10.3 3120 10645 805 3,88 258 8.1 12,9
    SN ASN89D2UEZW 8.9 2640 9007 685 3.85 243 8.1 9.8
    ASN98D22UFZA 9,7 2920 9963 745 3.92 250 8.1 12,9
    ASN98D32UFZ 9,7 2920 9963 740 3.95 250 8.1 12,9
    ASN98D43UZFA 9,7 2890 9860 725 3.99 260 8.1 12,9
    ASN108D22UFZ 10.8 3260 11123 832 3.92 250 8.1 12,9
    ASN108D32UFZ 10.8 3260 11123 825 3.95 250 8.1 12,9
    ASN108D43UFZA 10.8 3260 11123 805 4,05 260 8.1 12,9
    ASN133D42UFZ 13.3 4000 13647 1000 4.00 260 8.1 12,9
    ASN133D43UFZA 13.3 4000 13647 1005 3,98 260 8.1 12,9
    ASN140D21UFZ 14.0 4225 14415 1085 3,89 262 8.1 12,9
    SM ASM98D32UFZ 9.8 2950 10065 730 4,04 285 8.1 12,9
    ASM108D32ULZ 10.8 3235 11037 805 4.02 285 8.1 12,9
    ASM135D23UFZ 13.3 4050 13818 1025 3.95 274 8.1 12,9
    SF ASF235D28UMT 23,5 7100 24224 1810 3.92 333 8.1 16,2

    Feature Products

    efficiency 1.Higher

    biaya 2.Lower dibandhingake karo kompresor gulung

    linuwih 3.High

    Details Products

    T3 (2) T3 (3)

    图片 4

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    ing pabrik

    erqer

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!