Keterangan Constant kacepetan (R22, LSS)

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

     

    refrigerant Koleksi frekuensi voltase Series model ARI
    cooling Kapasitas input EER COP
    Btu / hr Watts Watts Btu / W.hr W / W
    R22 LSS 60Hz 1Φ, 208-230V SQ SQ028KC 28.500 8.353 2.545 11,2 3,28
    SQ032KB 32.200 9.437 2.955 10.9 3,19
    SQ036KE 36.600 10.727 3.210 11.4 3,34
    SQ036KF 36.100 10.580 3.311 10.9 3,19
    SQ042KA 40.500 11.870 3.750 10.8 3.17
    SQA SQA022KA 21.500 6.301 1.955 11 3,22
    SQA026KA 25.900 7.591 2.355 11 3,22
    SQA032KA 32.300 9.467 2.910 11,1 3.25
    SQA038KA 37,000 10.844 3.333 11,1 3.25
    SQA042KA 41.200 12.075 3.712 11,1 3.25
    SR SR047KB 47.600 13.951 4.327 11 3,22
    SR049KA 50.500 14.801 4.591 11 3,22
    SR057KC 58.000 16.999 5.370 10.8 3.17
    SR061KA 62,000 18.171 5.636 11 3,22
    SRA SRA053KA 53.500 15.680 4.734 11,3 3.31
    3Φ, 208-230V SQ SQ036RA 35.500 10.404 3.287 10.8 3.17
    SQ042RA 40.500 11.870 3.716 10.9 3,19
    SBA SBA049RA 48.100 14.100 4.182 11.5 3,37
    SBA052RA 52.000 15.240 4.540 11,45 3,36
    SBA057RA 56.100 16.442 4.878 11.5 3,37
    SBA061RA 59.700 17.496 5.215 11,45 3,36
    SR SR049RA 49.500 14.508 4.625 10.7 3,14
    SR061RB 62,000 18.171 5.538 11,2 3,28
    SR071RA 71.000 20.809 6.455 11 3,22
    SR081RA 78.000 22.860 7.156 10.9 3,19

    The LG Gulung kompresor wis dirancang kanggo aplikasi online kahanan komersial omah lan cahya nganggo pilihan teknologi sawijining. Saged nggenepi macem-macem refrigerants, optimized kanggo 15+ aplikasi sidik lan sampeyan uga bakal bisa nemu teknologi unik kayata HiPORing sistem VRF.

    QQ 图片 20170720164709

    Paket & Delivery

    Warehouse kita dhewe kanggo LG Kompresor!

    LG asli Pallet Paket!

    Certified  Kayu Pallet Paket!

    Saben kumpulan barang kita bakal wong konfirmasi !

    IMG_2807W Und ME

     

    J

    2

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!