GMCC Air Conditioning DC Inverter usaha Rotary Single Silinder Compressor R410A

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series modél has  Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    DC inverter tunggal silinder Test Kondisi: SEER60
    SK ASK75D43UER 7,5 2225 7591 582 3,82 238 8,1 9,8
    ASK89D53UEZ 8.9 2670 9110 688 3,88 258 8,1 9,8
    ASK98D50UFZ 9,8 2910 9929 765 3,80 260 8,1 9,8
    ASK103D53UFZ 10,3 3120 10645 805 3,88 258 8,1 12,9
    SN ASN89D2UEZW 8.9 2640 9007 685 3,85 243 8,1 9,8
    ASN98D22UFZA 9.7 2920 9963 745 3,92 250 8,1 12,9
    ASN98D32UFZ 9.7 2920 9963 740 3,95 250 8,1 12,9
    ASN98D43UZFA 9.7 2890 9860 725 3,99 260 8,1 12,9
    ASN108D22UFZ 10,8 3260 11123 832 3,92 250 8,1 12,9
    ASN108D32UFZ 10,8 3260 11123 825 3,95 250 8,1 12,9
    ASN108D43UFZA 10,8 3260 11123 805 4,05 260 8,1 12,9
    ASN133D42UFZ 13,3 4000 13647 1000 4,00 260 8,1 12,9
    ASN133D43UFZA 13,3 4000 13647 1005 3,98 260 8,1 12,9
    ASN140D21UFZ 14,0 4225 14415 1085 3,89 262 8,1 12,9
    SM ASM98D32UFZ 9,8 2950 10065 730 4,04 285 8,1 12,9
    ASM108D32ULZ 10,8 3235 11037 805 4,02 285 8,1 12,9
    ASM135D23UFZ 13,3 4050 13818 1025 3,95 274 8,1 12,9
    SF ASF235D28UMT 23,5 7100 24224 1810 3,92 333 8,1 16,2

    Feature produk

    efisiensi 1.Higher

    Biaya 2.Lower dibandingkeun jeung compressor ngagugulung

    réliabilitas 3.High

    Rincian produk

    T3 (2) T3 (3)

    图片 4

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!