Usaha Rotary Compressor R410A 60Hz

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Ref. kakuatan Sumber model mindahkeun
    Ment
    cooling Kamampuh Eer Pulisi ngasupkeun minyak beurat Net ngetik
    CC / blk BTU / H W BTU / WH W / W W CC KG
    R410A 60Hz 1φ, 115V UG9C050HS 4.9 5,000 1.465 10,1 2,96 495 210 7.6 9
    UG9C052HS 5 5.200 1.524 10,1 2,96 515 210 7,5 9
    UG9C060HS 5,8 6.000 1.758 10,1 2,96 594 210 7,5 9
    UG9C067HS 6,6 6.750 1.978 10,1 2,96 668 270 8,1 10
    UG9C076HS 7,3 7.600 2.227 10 2,93 760 210 7,9 11
    UG9C080HS 7.6 8.000 2.345 10 2,93 800 210 7,9 11
    UG4A098HU 9.7 10.000 2.931 10,2 2,99 980 300 11,1 9
    UG4A110HU 10,9 11.500 3.370 10,5 3,08 1.095 300 11,7 6
    60Hz 1φ,
    208-230V
    UG9C060IS 5,8 6.000 1.758 10 2,93 600 270 7,8 12
    UG9C067IS 6,6 6.750 1.978 10,2 3 660 210 7,9 11
    UG9C076IS 7,3 7.600 2.227 10,1 2,97 750 210 7,9 11
    UG9C080IS 7.6 7.800 2.286 10,1 2,97 770 210 7,9 11
    UG4C085IU 8 8.340 2.444 10,4 3,04 803 260 10,5 10
    UG4C090IU 8.9 9.000 2.638 10,3 3,02 874 260 10,5 11
    UG4A098IU 9.7 9.900 2.901 10,2 2,99 971 300 11 9
    UG4A102IU 10,3 10.900 3.194 10,4 3,05 1.048 300 11,2 9
    UG4A110IU 10,9 11.600 3.400 10,6 3.1 1.095 300 11,2 12
    UG4AH5110I 10,9 11.400 3.341 10,6 3,11 1.075 340 12,4 14
    UG4A124IU 11,5 12.050 3.532 10,2 2,99 1.180 300 11,3 9
    UG4B135IX 13,2 13.780 4.039 10,1 2,96 1.365 340 12,5 13
    UG4B147IX 13,9 14.850 4.352 10,1 2,96 1.470 340 12.2 13
    UG8C155IU 15,2 16.300 4.777 10,6 3,11 1.538 540 15,5 6,7
    UG8C155IN 15,2 16.100 4.718 10,6 3,11 1.519 1.220 17,1 7
    UG8C180IU 17 18.100 5.305 10,6 3,11 1.708 540 15,5 6
    UG8CH5180I 17 18.100 5.305 10,8 3,17 1.676 540 16,8 8
    UG8C185IU 17,6 18.500 5.422 10,4 3,05 1.779 540 15,5 6
    UG8C200IN 19 20.400 5.979 10,6 3,11 1.925 540 15,4 6
    UG5C200IN 19,3 20.000 5.861 10,6 3,11 1.886 1.220 23 8
    UG5CH5200I 19,3 20.400 5.979 10,5 3,08 1.943 800 21,7 8
    UG5CH5240I 23,4 24.500 7.180 10.7 3,14 2.290 800 21,5 9
    UG5A240IU 23,4 24.500 7.180 10,1 2,96 2.425 750 21,2 10
    UG5C250IN 23,9 25.300 7.415 10.7 3,14 2.365 1.220 23,9 9
    UG5C260IN 24,7 26.250 7.693 10,5 3,08 2.500 1.220 24,7 9
    UG5A260IU 25,4 26.300 7.708 10,1 2,96 2.600 750 21,2 9
    UG5A280IU 27,2 28.600 8.382 10,2 2,97 2.820 750 21,3 10
    UG5A290IN 27,9 29.500 8.646 10,6 3,11 2.783 1.220 24,5 11
    UG5A300IU 29,3 30.600 8.968 10 2,93 3.060 750 21,3 10
    60Hz 1φ, 265V UG9C060YS 5,8 6.000 1.758 10 2,93 600 270 7,8 12
    UG9C067YS 6,6 6.750 1.978 9,9 2,89 685 210 7,5 9
    UG9C076YS 7,3 7.600 2.227 10,2 2,99 745 270 8,1 11
    UG4C085YU 8 8.100 2.374 10,2 2,99 794 320 10.7 10
    UG4A102YU 10,3 10.850 3.180 10,5 3,08 1.033 340 11,3 12
    UG4A110YU 10,9 11.450 3.356 10,5 3,08 1.090 340 11,3 12
    UG4A124YU 11,5 12.050 3.532 10,5 3,08 1.145 300 11,3 9
    UG4B147YX 13,9 14.800 4.337 10,3 3,02 1.435 340 12,5 13

    Samsung, pamingpin pikeun dekade dina bisnis conditioner hawa duanana domestically jeung mancanagara, diasupkeun bisnis usaha Rotary compressor taun 1989 ku ngadegkeun fasilitas produksi-kelas dunya nu ngagunakeun parabot paling canggih tur téhnologi ti AS

    QQ 图片 20170719093131

    Sajarah ringkes

    2014  Develop 20 frame Miniature BLDC Rotary Compressor

    2013  Enhanced BLDC compressor operating frequency range

    2012  Developed 63 frame BLDC Scroll compressor

    2010  tambaga dimekarkeun motor alternatif

               akumulasi produksi dilakonan ti 50 juta

    2008  Sine-Wave control BLDC full line up

    2007  Increased production capacity to 8 millions

    2006  dipindahkeun kabeh Line Korea mun Suzhou, Cina

                 Dilakonan akumulasi produksi 30 jutaan

    2005  Increased production capacity to 7 millions

    2004  Developed twin vane BLDC and extra-large volume 63 frame compressors

    2003  Started production in Suzhou, China

    2002  Developed single vane BLDC compressors, small volume 39 frame compressors

    2001  compressors R410A dimekarkeun tur badag volume 55 frame compressors

                Dilakonan akumulasi produksi 10 jutaan

    1997  Compressor plant moved from Suwon to Gwangju 

               Produksi R-600a compressor dimimitian

               Dimekarkeun Super EER compressors 44 pigura

    1996  Approved and registered by ISO 14000

    1995  Developed AC inverter compressors

    1993  Approved and registered by ISO 9001

    1990  Established rotary compressor plant in Suwon Korea

    QQ 图片 20170718170432

    IMG_4078

     Aslina rinci produk!

    PH215kPH215aPH215i

    gudang kami!

    IMG_1934IMG_1936


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!