Spésifikasi Constant speed (R22, LSS)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model ISPA
    cooling Kamampuh ngasupkeun EER Pulisi
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W
    R22 LSS 60Hz 1Φ, 208-230V SQ SQ028KC 28.500 8.353 2.545 11,2 3,28
    SQ032KB 32.200 9.437 2.955 10,9 3,19
    SQ036KE 36.600 10.727 3.210 11,4 3,34
    SQ036KF 36.100 10.580 3.311 10,9 3,19
    SQ042KA 40.500 11.870 3.750 10,8 3,17
    SQA SQA022KA 21.500 6.301 1.955 11 3,22
    SQA026KA 25.900 7.591 2.355 11 3,22
    SQA032KA 32.300 9.467 2.910 11,1 3,25
    SQA038KA 37.000 10.844 3.333 11,1 3,25
    SQA042KA 41.200 12.075 3.712 11,1 3,25
    SR SR047KB 47.600 13.951 4.327 11 3,22
    SR049KA 50.500 14.801 4.591 11 3,22
    SR057KC 58.000 16.999 5.370 10,8 3,17
    SR061KA 62.000 18.171 5.636 11 3,22
    SRA SRA053KA 53.500 15.680 4.734 11,3 3,31
    3Φ, 208-230V SQ SQ036RA 35.500 10.404 3.287 10,8 3,17
    SQ042RA 40.500 11.870 3.716 10,9 3,19
    SBA SBA049RA 48.100 14.100 4.182 11,5 3,37
    SBA052RA 52.000 15.240 4.540 11.45 3,36
    SBA057RA 56.100 16.442 4.878 11,5 3,37
    SBA061RA 59.700 17.496 5.215 11.45 3,36
    SR SR049RA 49.500 14.508 4.625 10.7 3,14
    SR061RB 62.000 18.171 5.538 11,2 3,28
    SR071RA 71.000 20.809 6.455 11 3,22
    SR081RA 78.000 22.860 7.156 10,9 3,19

    LG Gulung compressor geus dirancang pikeun aplikasi AC komérsial padumukan jeung lampu jeung téhnologi canggih na. Sanggup ngamangpaatkeun rupa-rupa refrigerants, dioptimalkeun pikeun 15+ aplikasi SEER sarta ogé anjeun bakal bisa ngalaman téhnologi unik kayaning HiPORdina Sistim VRF.

    QQ 图片 20170720164709

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    IMG_2807cof

     

    J

    2

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!