GMCC Air Conditioning DC Inverter Twin Cylinder Rotary Kompresor R410A

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    Series  model khas  Displ. (Cc) Cooling Kapasitas (W) | (Btu) Power (W) COP (W / W) Kompresor Dhuwur (mm) Discharge Pipe ID (mm) Nyedhot Pipe ID (mm) Tetembungane  
    DC mesin twin silinder Test kawontenan: SEER60
    TN ATN130D42UFZ 13,1 3890 13272 977 3,98 250 8.1 12,9
    ATN150D30UFZA 14,9 4500 15353 1160 3,88 270 8.1 12,9
    ATN150D42UFZ 14,9 4480 15285 1120 4.00 280 8.1 12,9
    TM ATM115D43UFZ2 11.5 3350 11430 870 3.85 290 8.1 12,9
    ATM150D43UFZ 14,9 4525 15439 1160 3,90 290 8.1 16,2
    ATM180D2UMT 17,9 5420 18492 1465 3,70 300 8.1 12,9
    ATM240D57UFT 24,0 7350 25077 1935 3,80 300 8.1 16,2
    Dangdut Koplo ATF200D22UMT 20,1 6075 20727 1710 3,55 333 9.8 16,2
    ATF235D22UMT 23,5 7135 24344 1955 3,65 333 9.8 16,2
    ATF250D22UMT 25,1 7645 26084 2080 3,68 333 9.8 16,2
    ATF310D43UMT 30,8 9490 32379 2600 3,65 333 9.8 16,2
    ATF400D64UMV 39,8 12285 41915 3365 3,65 355 9.8 16,2
    TQ ATQ360D1UMU 36,2 11200 38213 3040 3,68 406 9.8 16,2
    ATQ420D1UMU 41.5 12960 44218 3485 3,72 406 9.8 16,2
    ATQ420D2UMU 41.5 12960 44218 3430 3,78 406 9.8 16,2

     

    Feature Products

    sawetara 1.Full saka modhél karo lapangan aplikasi sing wiyar

    2.Covering konstanta-voltase seri produk 1 ~ 3HP global-frekuensi

    3.Environment loropaken, aman, efisien lan ekonomi

     

    Details Products

     T3 (3) T3 (2)

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

     应用 领域 图

    ing pabrik

    erqer

    IMG_4077 GMCC


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!