Daikin B Series High Efisiensi Scoll Kompresor R22

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    The efficiency paling saka standar ing industri
      High - tliti mesin, teknologi Déwan unik lan lenga - teknologi sealing film wis ngrambah efficiency dhuwur.                                                                                                   大金
    Tingkat paling teknologi sepi ing industri
      Geter statis lan kurang saka tingkat dhuwur sing temen maujud kanthi nggunakake struktur non-kontak.
    Dhuwur linuwih lan urip dawa
      Amarga kompresor gulung wis bagean obah kurang, wis gawe kaget bola kurang lan kacepetan ngusapake kurang, supaya nduweni dhuwur linuwih lan urip dawa.
    Ing sawetara voltase operasi iku sudhut
      Cocog kanggo desain voltase saka pasar, njupuk safety normal kompresor ing sawetara plus utawa minus 10%.
    banget kualitas lan regane cukup
      Menakake desain sistem air conditioning, ngurangi mbukak desain, ngurangi biaya lengkap, lan nambah daya saing pasar.

    · B Series efficiency dhuwur gulung kompresor

    图片 8

    · B  Series frekuensi Telpon kompresor R22

    MODEL

    A

    B

    C

    D

    e

    F

    G

    H

    J

    JT90 (95) BC (H) BY1L

    448,8

    260

    156,4

    20,9

    262,5

    445

    110,5

    102.2

    164,2

    JT90 (95) BC (H) BV1L

    462,8

    271

    156,4

    20,9

    276,5

    459,8

    110,5

    102.2

    164,2

    JT125BCBY1L

    462,3

    273

    166,1

    20,8

    273

    445,8

    120,1

    111,7

    174

    JT125BC-Y1L

    476,3

    283

    166,1

    20,8

    275,5

    459,8

    120,1

    111,7

    174

    HP Power Source MODEL Performance   sambungan Tube
    POWER kapasitas cooling input Listrik COP Displ nyedhot discharge
    Power cm3 / r Pipe Pipe
    KW BTU / H KW (A) W / W   mm mm
    3 220V / 50Hz 1φ JT90BCBV1L 220V / 50Hz 8,54 29100 2,87 13,1 2,98 48,6 Φ22.2 Φ9.5
    3 JT95BCBV1L 220V / 50Hz 9,03 30800 2,98 13.7 3,03 51.2 Φ22.2 Φ9.5
    3 JT100BCBV1L 220V / 50Hz 9,51 32400 3,14 14,5 3,03 53,9 Φ22.2 Φ9.5
    3 JT90BHBV1L 220V / 50Hz 8,55 29200 2,67 12,4 3.2 48.2 Φ22.2 Φ9.5
    3 JT90BHBV1L 220V / 50Hz 9.2 31400 2,88 13,5 3.2 51,8 Φ22.2 Φ9.5
    3 380V / 50Hz 3φ JT90BCBY1L 380V / 50Hz 8,54 29100 2.75 4.8 3,11 48,6 Φ19.1 Φ9.5
    3 JT95BCBY1L 380V / 50Hz 9,03 30800 2,87 4,9 3.15 51.2 Φ19.1 Φ9.5
    3 JT90BHBY1L 380V / 50Hz 8,55 29200 2.6 4.6 3,29 48.2 Φ19.1 Φ9.5
    3 JT95BHBY1L 380V / 50Hz 9.2 31400 2,8 4.8 3,29 51,8 Φ19.1 Φ9.5
    4.5 JT140BCBY1L 380V / 50Hz 13.2 45000 4,11 7,6 3,22 74,1 Φ19.1 Φ9.5
    5 JT150BCBY1L 380V / 50Hz 14 47800 4,42 8.1 3.17 78,1 Φ19.1 Φ9.5
    4 380V
    50 / 60Hz
    JT125BC-Y1L 380V / 50Hz 11,9 40600 3.8 7 3.13 67 Φ19.1 Φ12.7
    380V / 60Hz 14.2 48500 4,53 7.4 3.13
    JT125BCBY1L 380V / 50Hz 11,9 40600 3.8 7 3.13 67 Φ19.1 Φ12.7
    380V / 60Hz 14.2 48500 4,53 7.4 3.13
    5 JT160BC-Y1L 380V / 50Hz 15 51200 4.66 8.6 3,22 83,1 Φ19.1 Φ12.7
    380V / 60Hz 17,9 61100 5,54 9.2 3,23
    JT160BCBY1L 380V / 50Hz 15 51200 4.66 8.6 3,22 83,1 Φ19.1 Φ12.7
    380V / 60Hz 17,9 61100 5,54 9.2 3,23

    kawontenan test

    penguapan suhu

    kondensasi suhu

    Supercooling

    Superheat

    Temp lingkungan

    kompresor

    7.2 ℃

    54,4 ℃

    8.3 ℃

    27,8 ℃

    35 ℃


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!