GMCC Marine Dryer Rotary Kompresor R290 230V 50HZ

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    Marine Dryer Kompresor R290

    Series model khas Displ. cooling Kapasitas Power COP kapasitor kompresor Dhuwur Kalong Pipe ID Sucition Pipe ID Tetembungane
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-50HZ-230V Kawontenan Test: ASH
    SN RDSN71V1 * TZ ** 3 7.1 995 3395 332 3.00 10/370 225 6.5 9.8
    RDSN71V13TZ ** 3 7.1 995 3395 321 3,10 10/370 230 6.5 9.8
    RDSN82V1 * TZ ** 3 8.2 1140 3890 380 3.00 15/370 225 6.5 9.8
    RDSN71V13TZ ** 3 8.2 1140 3890 368 3,10 15/370 230 6.5 9.8
    DC Kawontenan Test: ASH
    SK RDSK75D ** TZZ 7.5 1380 4709 438 3.15 - 220 8.1 9.8 60Hz ASH
    1950 6653 574 3,40 HPD 60Hz
    RDSK75D ** TZZ 7.5 1380 4709 415 3.33 - 220 8.1 9.8 60Hz ASH
    1950 6653 545 3.58 HPD 60Hz
    1Φ-50HZ-220 / 240V Kawontenan Test: HPWH
    SM RDSM89V1TDZ 8.9 1766 6026 471 3.75 25/400 273 8.1 9.8  

    Feature Products

    sawetara 1.Full saka modhél karo lapangan aplikasi sing wiyar

    2.Covering konstanta-voltase seri produk 1 ~ 3HP global-frekuensi

    3.Environment loropaken, aman, efisien lan ekonomi

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 2 包装 细节 图

    aplikasi

    应用 领域 图

    ing pabrik

    erqer

     

    QQ 图片 20170718170432


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!