R410a Compressor pikeun HPWH

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    QQ 图片 20180530111818

    lambar data téhnologi

    R410a Compressor pikeun HPWH
    model WHP03050ASV WHP03650ASV WHP06900ASV WHP10100ASV WHP13500ASV WHP17500ASV WHP10100ASC WHP13500ASC WHP17500ASC WHP22000ASC WHP26000ASC
    Kapindahan (CC / blk) 9,6 11,3 20,1 32,5 41,8 51,8 30,7 41,8 51,8 65 75,2
    kakuatan Tipe 220 ~ 240V, 1Φ, 50Hz 380V, 3Φ, 50Hz
    Refrigerant R410A
    Dipeunteun ayeuna (A) 3,65 4,30 7,70 12,30 16,60 20.00 4,80 7,25 7,50 9,50 11,00
    Dipeunteun Input (W) 780 920 1645 2640 3470 4250 2410 3350 4350 5630 6450
    Dihaturkeun ngagawekeun
    Kondisi
    Pemanasan Kamampuh (W) 3050 3590 6595 10500 13530 17830 9810 13500 17500 21980 25750
    Pulisi 3,92 3,90 4,01 3,98 3,90 4,19 4,07 4,03 4,02 3,90 3,99
    Outlet Kamampuh (léter / Sajam) 62 72 132 210 270 355 196 270 350 440 515
    Area Élmu sarta lanté (㎡) 22 26 47 75 96 125 70 96 124 155 181
    Kapasitor (μF / V) 30/400 30/400 50/450 70/450 120/400 100/450 ˉˉ ˉˉ ˉˉ ˉˉ ˉˉ
    Jangkungna Compressor (A) (mm) 249,1 249,1 301,1 375,8 375,8 414,6 375,8 375,8 414,6 445,2 445,2
    Luar Dia.Compressor (B) (mm) Φ112 Φ112.2 Φ140.1 Φ140.1 Φ140.1 Φ167.6 Φ140.1 Φ140.1 Φ167.6 Φ167.6 Φ167.6
    Jangkungna nyeuseup (c) (mm) 272,5 272,5 310,9 401,5 393 429,5 401,5 393 429,5 434,8 434,8
    Luar Dia.of Accumulator (mm) Φ60.5 Φ60.5 Φ70 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1
    Angel antara Base Foot jeung nyeuseup (°) 90 90 70 70 70 45 70 70 45 45 45
    Radius BaseFoot (mm) R75 R75 R88 R88 R88 R105 R88 R88 R105 105 105
    Jarak antara nyeuseup tur ShellCentre (mm) 93,5 93,5 114,5 125 142,2 93,5 125 125 142,2 142,2 142,2
    Condensing temp. (℃) ≤70
    Outlet temp Cai. (℃) ≤65
    Outline of Compressor gambar 2 gambar 6 gambar 5
    Kondisi test
    model baku
    Kondisi
    Summer
    Kondisi
    usum
    Kondisi
    dipeunteun
    Kondisi
    Evaporating temp 10 ℃ 15 ℃ 0 ℃ 7,2 ℃
    Condensing temp 55 ℃ 55 ℃ 55 ℃ 54,4 ℃
    Sub cooling temp 8,3 ℃ 8,3 ℃ 8,3 ℃ 8,3 ℃
    balik temp gas 20 ℃ 25 ℃ 10 ℃ 35 ℃
    temp ambient 35 ℃ 35 ℃ 15 ℃ 35 ℃
    Speed ​​angin 2m / s 2m / s 2m / s 2m / s

    Identification Code modél

    QQ 图片 20180530110457

    Ciri tina Compressor

    Compressor keur cicirén Panas Kongrés Dryer

    Papanggih lolobana paménta ngeunaan aplikasi drying ayeuna, kayaning buah & drying sayur daging,

    Lauk drying, Cina drying ubar tradisional, drying bako & drying tea, drying kai,

    drying industri.

    * Lingkungan refrigerant ramah dipaké, anu cop pemanasan taunan bisa ngahontal luhur 4.0 via

    Panas pompa Téori karya.

    * Condensing hawa bisa ngahontal 90 ° C ku téhnologi peupeujeuh

    * Bahan anu persis Pilihan jeung struktur ieu dioptimalkeun. hirupna dirancang nyaeta leuwih ti 10years

    Minuhan jalan kontinyu dina kaayaan suhu luhur.

    * Modél speed Variable bisa ngadalikeun parameter drying persis kucara nyaluyukeun parabot jalan

    Kaayaan. Suhu rohangan drying bisa dikawasa antara 20-85 ° C. prosés drying kualitas High

    Bisa kahontal.

    1

    2

    kapasitas Distribusi

    QQ 图片 20180530112742

    Outline teken

    QQ 图片 20180530112747


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!