Compressor husus pikeun CRAC

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    singket

    Compressor keur Komunikasi, industri jeung precision Air Conditioning

    DC Inverter
    model BSA272SDN BSA357SDN BSA586SDM BSA804SD WHP1900BRK WHP3240BSK WHP4600VCD
    kakuatan Inverter input 220v, 1Φ, 50Hz / 60Hz; 380v, 3Φ, 50Hz / 60Hz
    Refrigerant R134a
    Allowable rentang frékuénsi (rpm) 1250 ~ 5500 2000 ~ 6000 1200 ~ 7200 1000 ~ 7200 1800 ~ 7200
    speed dipeunteun (rpm) 3600 3180 3000 3600 3600 3300
    Dipeunteun ayeuna (A) 0,8 0.9 1.4 2.2 2.6 3,15 8
    input dipeunteun motor (W) 128 164 223 278 420 625 1020
    kapasitas dipeunteun (W) 377 505 744 960 1520 2290 3550
    jangkungna Compressor A (Tanpa bagian assembly) (mm) 173,2 185 223 247 290,5
    diaméterna Compressor B (mm) Φ92 Φ93.2 Φ113.4 Φ119.2 Φ129.1
    diaméterna Accumulator C (mm) Φ31.8 Φ70 Φ90
    radius Majelis (mm) R60 R75 R75 R80.7 R88
    drive controller Configurable
    Outline gambar gambar 2 gambar 3 gambar 4 gambar 5

    Ciri tina compressors ciri tina compressor pikeun Kabinet

    * Initiate batré 48V produk langsung-drived taun 2008.

    * Palanggan urang merk compressor favorit di industri komunikasi.

    * Good reliabiliti desain, 55 ° aplikasi hawa C ambient

    * Pulisi High; Geter lemah sareng tingkat noise

    * Distribution kapasitas panghadena (tina 0.2-6KW)

    * Lingkungan ramah refrigerant.

     

     

    appilication

    1

    Ciri tina compressor pikeun Industri Air Conditioning

    * Initiate 1 Ф , 230V, 50 / 60HZ kakuatan global taun 2007.

    * Sinyalna Pinuh ku kakuatan jeung 1 Ф , 220V, 50 / 60HZ; 3 Ф , 220V.50 / 60HZ; 3 Ф , 380V, 50 / 60HZ

    * Langkung refrigerants (R134a, R407C, R410A)

    * Double silinder; Geter Low desain

    * Sinyalna Pinuh ku kapasitas ku inverter (0.4-4KW)

    * Lingkungan ramah refrigerant.

    application4

    Ciri tina compressor pikeun stasiun Base na CRAC

    * Lingkungan ramah refrigerant (R410a)

    * Ultrahigh evaporating suhu (téhnologi peupeujeuh) pilihan

    * Sinyalna kapasitas tambahan badag (Max kapasitas 40KW)

    * Kinerja High inverter, pangabisa inverter beredar, AEER tinggi

    * Taya leuwih komprési, tekanan minimum ratio1.2

    * Reliabiliti High; piping panjang tur sirah badag

    1

    Ciri tina Mini Compressor

    * Produk Star (panerapan listrik hadiah PF somah Kahiji

    elmu & teknologi panghargaan)

    * Kinerja Leuwih alus jeung nois handap alatan pigura unitized

    * Cocog jeung kaayaan operasi transportasi alatan husus

    Desain struktur (Max 30 ° C malaikat inclination)

    * Sinyalna Pinuh ku kakuatan DC ti 12-48V

    * Langkung refrigerants (R134a, R600a, R1234yf)

    * Ngarojong kalayan luhur kabel unitized terpadu (dipaténkeun

    téhnologi)

    1

    图片 1

    Kode ode Identifica

    namemethoda namemethodb

    Outline gambar

    1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!