Usaha Rotary Compressor BLDC (Single & Kembar)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Ref. kakuatan Sumber model mindahkeun
    Ment
    cooling Kamampuh Eer Pulisi ngasupkeun minyak beurat Net ngetik
    CC / blk BTU / H W BTU / WH W / W W CC KG
    R410A BLDC
    (Single Kongrés, Ferrite)
    UG9A090LNA 9 9.300 2.726 10,8 3,17 861 320 7,8 18
    BLDC
    (Single Kongrés, nd)
    UG9C072FUA 7,3 7.550 2.213 11,2 3,28 674 270 7,3 15
    UG9CJ3072F 7,3 7.550 2.213 11,1 3,25 680 270 7 26
    UG9CJ5072F 7,3 7.550 2.213 11,3 3,31 668 270 7,4 15
    UG9A090FUA 9 9.300 2.726 11,1 3,25 837 320 7,5 16
    UG9AJ1090F 9 9.300 2.726 10,8 3,17 861 320 6.5 22
    UG9AJ3090F 9 9.300 2.726 11,1 3,25 838 320 7.1 23
    UG9AJ5090F 9 9.300 2.726 11,3 3,31 823 350 7,5 16
    UG9A090FUB 9 9.300 2.726 10,8 3,17 861 320 7,3 17
    UG9A090FUC 9 9.300 2.726 10,8 3,17 861 320 6,9 18
    UG9BJ3102F 10,2 10.350 3.033 10,9 3,19 950 340 7,2 24
    UG9BJ5102F 10,2 10.350 3.033 11,1 3,25 932 340 7.6 25
    BLDC
    (Kembar Kongrés, nd)
    UG9T115FUA 11,6 11.800 3.458 11,2 3,31 1.054 380 9 14
    UG9TJ8115F 11,6 11.800 3.458 11,5 3,37 1.026 380 8,6 14
    UG4T135FUA 13,1 13.200 3.869 11,1 3,25 1.189 500 10,4 18
    UG4T150FUA 15 15.200 4.455 11,1 3,25 1.369 500 10,4 18
    UG4T150FUC 15 15.200 4.455 11 3,22 1.380 500 10,4 18
    UG4T150FUD 15 15.200 4.455 11,1 3,25 1.369 650 10,5 18
    UG4T200FUA 19,5 20.200 5.920 11,3 3,31 1.788 650 11,2 19
    UG4TH8200F 19,5 20.500 6.008 11,6 3.4 1.767 650 11,5 20
    UG8T260FUA 25,2 26.500 7.766 11,1 3,25 2.387 700 14 13
    UG8T265FUA 25,2 26.500 7.766 11,3 3,31 2.345 700 14,5 14
    UG8T265FNF 25,2 26.700 7.825 11,5 3,37 2.322 700 15,6 15
    UG8TH8265F 25,2 26.700 7.825 11,7 3,43 2.282 700 15,1 15
    UG8T300FUA 30 31.300 9.173 11,1 3,25 2.820 750 14,6 16
    UG8T300FUB 30 31.300 9.173 11,1 3,25 2.820 1.200 16,5 17
    UG8T300FUC 30 31.300 9.173 11,1 3,25 2.820 1.200 16,5 17
    UG5T360FUA 35,1 37.500 10.990 11 3,22 3.409 1.100 20 17
    UG5T360FUE 35,1 37.500 10.990 11 3,22 3.409 1.700 21,6 18
    UG5T450FUA 43 46.500 13.628 11,3 3,31 4.115 1.100 21,3 19
    UG5T450FUE 43 46.500 13.628 11,3 3,31 4.115 1.700 23 20
    UG5T450FUF 43 46.500 13.628 11,3 3,31 4.115 1.700 23 20
    UG5T450FXA 43 46.500 13.628 11,6 3.4 4.009 1.700 23,8 21
    UG5TH5450F 43 46.500 13.628 11,5 3,37 4.043 1.700 20,5 22
    UG5TH8450F 43 46.500 13.628 11,8 3,46 3.941 1.700 22,5 20
    UG5T520FUB 49,4 54.000 15.826 11,3 3,31 4.779 1.700 23,8 21
    UG5TH5520F 49,4 54.000 15.826 11,4 3,34 4.736 1.700 20,5 22
    UG5TH8520F 49,4 54.000 15.826 11,7 3,43 4.615 1.700 22,5 20
    BLDC
    (Kembar Kongrés, Ferrite)
    UG4T150LNB 15 15.200 4.455 10,9 3,19 1.395 500 11,3 21
    UG4T200LNE 19,5 20.500 6.008 11,2 3,28 1.830 650 12,4 22
    UG4T200LNF 19,5 20.500 6.008 11,2 3,28 1.830 700 12,4 22
    UG8T300LNB 30 31.300 9.173 11 3,22 2.845 1.200 16,6 18
    R32 BLDC
    (Kembar Kongrés, nd)
    UB9TJ5120F 11,6 12.250 3.590 11 3,31 1.114 380 9 14
    R134a BLDC
    (Kembar Kongrés, nd)
    UX8TH5140F 30 14.500 4.250 12 3,51 1.210 1.200 16,5 17
    UX5T210FUA 43 21.500 6.301 11,6 3.4 1.853 1.100 21,6 19
    UX5T250FNB 49,4 24.800 7.268 12,1 3,55 2.050 1.700 23,8 21

    Samsung, pamingpin pikeun dekade dina bisnis conditioner hawa duanana domestically jeung mancanagara, diasupkeun bisnis usaha Rotary compressor taun 1989 ku ngadegkeun fasilitas produksi-kelas dunya nu ngagunakeun parabot paling canggih tur téhnologi ti AS

    QQ 图片 20170719093131

    Aslina rinci Produk!

    PH215kPH215a

    PH215i

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun  Compressor !

    Samsung aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    IMG_1934

    IMG_1928


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!