Semi-HERMETIC RECIPROCATING COMPRESSOR R22 R404A R134A R507A 4YD-3.2

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Info dasar

    • Seri: 2y
    • Compressor Bahan Awak: Beusi
    • Pamakéan: refrigeration
    • gas Refrigeration: R22, R404A, R134A, R507A
    • Input tegangan: 3Ф 380V-420V / 50HZ; 440V-480V / 60HZ
    • Asal: Zhejiang, Cina
    • Spésifikasi: CE, CCC, ISO9001

     

    Rincian produk

    Spesifikasi konci / Fitur Special Lambaran Data -Technical

     

      model Nominal

    kakuatan

    HP / KW

    Displacement

    m³ / h 50Hz

     Number of

    tabung ×

    × diaméterna

    Stoke

     Exhaust & Suction Valve

    mm / IN

     Oil

    jilid

    L

     Power

    V / φ / Hz

     parameter listrik  Crankcase

    alat keur manaskeun

    (220V) W

     Oil

    nganyadiakeun

    metode

    Weight

    (Kaasup Minyak)

    Kg

    DL

    meakeun tanaga

    klep

    SL

    alat keur nyeuseup

    klep

     Max

    operasi

    Ayeuna (A)

     Starting/

    Kakonci

    Ayeuna (A)

    4YD-3.2 3 / 2.2 18,1 4 × φ41 × 39,3 φ16 φ22 2 220-240△/380-420Y/3/50

    265-290 △ / 440-480Y / 3/60

    15.9 / 9,2 76.6 / 44.2 120 Centrifugal

    lubrication

    82
    4YG-5.2 5 / 3,7 18,1 4 × φ41 × 39,3 φ16 φ22 2 18.7 / 10,8 107.7 / 62.2 120 86
    4YD-5.2 5 / 3,7 26,8 4 × φ50 × 39,3 φ22 φ28 2 23.4 / 13.5 107.7 / 62.2 120 85,5
    4YG-7.2 7 / 5.1 26,8 4 × φ50 × 39,3 φ22 φ28 2 27,5 / 15.9 142.8 / 82.4 120 88,5
    4YD-6.2 6 / 4.4 32,5 4 × φ55 × 39,3 φ22 φ28 2 27,5 / 15.9 142.8 / 82.4 120 90,5
    4YG-9,2 9 / 6,6 32,5 4 × φ55 × 39,3 φ22 φ28 2 34.5 / 20 142.8 / 82.4 120 90,5
    4YD-8.2 8 / 5,5 41,3 4 × φ60 × 42 φ28 φ35 2.6 380-420YY/3/50

    440-480YY / 3/60

    17 49/81 120 Kapaksa-lubrication 134
    4YG-12.2 12 / 8.8 41,3 4 × φ60 × 42 φ28 φ35 2.6 24 69/113 140 141
    4YD-10.2 10 / 7,5 48,5 4 × φ65 × 42 φ28 φ35 2.6 21 59/99 140 139
    4YG-15.2 15 / 10.5 48,5 4 × φ65 × 42 φ28 φ35 2.6 31 81/132 140 147
    4YD-12.2 12 / 8.8 56,2 4 × φ70 × 42 φ28 φ35 2.6 24 69/113 140 141
    4YG-20.2 20/15 56,2 4 × φ70 × 42 φ28 φ42 2.6 37 97/158 140 150

    Fitur ngolah

    mark4The compressors of Daming nyaluyukeun kaayaan kerja béda jeung refrigerants, sarta maximally bisa nyugemakeun sasuai ka nu Anjeun keur Sistim refrigerating.

    mark4téhnologi dimekarkeun, dimensi kompak, volume Leutik na spasi.

    mark4   Tinggi precision machining pikeun mastikeun compressor nu mastikeun jeung baku, puseur pangolahan CNC, Concentricity alatan teknologi processing husus, minimal spasi maot.

    mark4 Operasi ajeg, vibracation leutik jeung nois low, stabilitas Alus.

    mark4  Refrigerant kawas R22 na R404 anu diadopsi ngajaga lingkungan, Sangkan pertengahan & aplikasi hawa tiis.

    mark4  motor listrik ngajaga alat, sensor PTC.

    mark4  Ngagem gear supir tahan, Chrome plated cingcin piston jeung pistons aluminium, Hardened engkol-aci, gesekan Low bearing disetel.

    mark4  Efisien desain piring klep, kapasitas refrigerating tinggi na pamakéan énérgi low, laju komprési efisien, klep Reed dijieunna tina dampak diimpor spring tahan baja.

    mark4  suku cadang umum, merenah pikeun pangropéa.

    cross Rujukan 

    cross Rujukan
    ItemDescription DamingModel Copelandmodel BitzerModel Kapindahan (KW)
    2 tabung BFS31 C-0300 12.2
    BFS41 C-0400 14,7
    BFS51 C-0500 18,4
    BFS81 C-0800 26,6
    BFS101 C-1000 36
    3 tabung BFS151 C-1500 54
    4 tabung 4S151D 4SLW-1500 73,6
    4S251G 4SHH-2500 73,6
    4S201D 4STW-2000 84,5
    4S301G 4STH-3000 84,5
    6 tabung 6S251D 6SLW-2500 110,5
    6S351G 6SHH-3500 110,5
    6S321D 6STW-3200 126,8
    6S401G 6SJH-4000 126,8
    6S401D 6SUW-4000 151,6
    6S501G 6SKH-5000 151,6
    tabung size2 Leutik 2YD-2.2 2DC-2.2 13,5
    2YG-3.2 2DC-3.2 13,5
    2YD-3.2 2CC-3.2 16,2
    2YG-4.2 2CC-4.2 16,2
    tabung size4 Leutik (hexagonshape) 4YD-3.2 4FC-3.2 18,1
    4YG-5.2 4FC-5.2 18,1
    4YD-4.2 4EC-4.2 22,7
    4YG-6.2 4EC-6.2 22,7
    4YD-5.2 4DC-5.2 26,84
    4YG-7.2 4DC-7.2 26,84
    4YD-6.2 4CC-6.2 32,48
    4YG-9,2 4CC-9,2 32,48
    tabung size4 minimum (hexagonshape) 4YD-8.2 4TCS-8.2 41,33
    4YG-12.2 4TCS-12.2 41,33
    4YD-10.2 4PCS-10.2 48,5
    4YG-15.2 4PCS-15.2 48,5
    4YD-12.2 4NCS-12.2 56,25
    4YG-20.2 4NCS-20.2 56,25
    4cylinders badag 4VD-15.2 4H-15.2 73,6
    4VG-25.2 4H-25.2 73,6
    4VD-20.2 4G-20.2 84,5
    4VG-30.2 4G-30.2 84,5
    6cylinders badag 6WD-25.2 6H-25.2 110,5
    6WG-35.2 6H-35.2 110,5
    6WD-30.2 6G-30.2 126,8
    6WG-40.2 6G-40.2 126,8
    6WD-40.2 6F-40.2 151,6
    6WG-50.2 6F-50.2 151,6
    tahap ganda 6WDS-20.2 S6H-20.2 110,5
    6WDS-25.2 S6G-25.2 126,8
    6WDS-30.2 S6F-30.2 151,6

     

     

     

     

     

    Compressor gambar dimensi

    drawing4y

    Bungkusan & kiriman

    • FOB Port: Ningbo Diterangkeun Time: 15- 30 poé
    • Ukuran bungkusan: 49 * 44 * 15 cm beurat Net: 62 kg +
    • Unit per Ékspor karton: 1 Kasar beurat: 70 kg +
    • Dimensi per Unit: 193 × 94 × 87 sentimeter
    • Beurat per Unit: 117 kilogram
    • Ékspor karton Beurat: 117 kilogram
    • Ékspor karton Dimensi L / W / H: 193 × 94 × 87 sentimeter

    DSC_4392 DSC_4401 微 信 图片 _201801151727051 微 信 图片 _201801151727052

    Pembayaran & Taliwang

    Mark1Mark2Mark3Tandaan-Duit

    Métode pembayaran: sateuacanna TT, T / T, L / C

    Rincian pangiriman: dina 30-50 poé sanggeus narima pembayaran pinuh anjeun.

    Kauntungan kalapa primér

    • Pemesanan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal
    • Distributorships ditawarkeun Patalina Electronic ngalaman Staf
    • Ngabentuk A Héjo Cost-éféktif Produk
    • Approvals internasional Spesifikasi Militér Standar bungkusan
    • Pitur Harga alus Produk Performance Produk
    • Taliwang ajakan Quality Approvals reputasi
    • Nyadiakeun Good Service Sampel Sadia ngaropéa
    • Urang kudu leuwih 30 taun pangalaman profésional salaku produsén of compressor semi-hermetic, gulung compressor, screw compressor, Unit condensing.
    • Simkuring sangkan compressor nurutkeun pamakéan Anjeun
    • Urang kudu nalungtik kuat tur ngamekarkeun tim papanggih sarat Anjeun.
    • Aya loba suppliers bahan baku di sabudeureun pabrik urang, pabrik urang di Zhejiang
    • Urang nyadiakeun compressor kualitas luhur keur loba pausahaan dunya
    • pabrik urang ngagaduhan ISO 9001 jeung nerapkeun sertipikat CE, importantly kami boga pabrik nu badag workshop leuwih 20000sq méter.
    • pemesanan sidang leutik bisa ditarima, sampel nya aya.
    • harga kami geus lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.

     Daming


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!