BMG / BMA LG Reciprocating R600A fridge Kulkas & freezer Hotspot Compressor

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Tetep-frékuénsi: ★ lianna Series BMG / BMA R600a (Test Kondisi: Ashrae)

    ngetik Series model Peunteun rentang speed kagancangan kaayaan operasi
    Eva / Cond '= - 23,3 ℃ / 54,4 ℃
    cooling Kamampuh kakuatan Pulisi EER
    (Rpm) (Rpm) (Kcal / hr) (W / hr) (Btu / hr) (W) (W / w) (Btu / w.hr)
    BLDC
    R600a
    BMA BMA121NAMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1200 ~ 4500 4500 271 316 1077 180 1,75 5,97
    3900 235 273 934 148 1,85 6,32
    2520 159 185 632 97 1,90 6,49
    1500 105 122 417 63 1,95 6,66
    1200 84 98 333 51 1,93 6,59
    BMG BMG110NAMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1200 ~ 4500 4500 225 262 894 144 1,82 6,22
    3000 172 200 683 103 1,93 6,60
    1800 108 125 427 66 1,90 6,48
    1500 88 102 349 53 1,94 6,64
    1200 70 82 279 43 1,92 6,55
    BMG110NHMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1200 ~ 4500 4500 225 262 894 146 1,79 6,11
    3000 172 200 683 108 1,85 6,32
    1800 108 125 427 72 1,75 5,97
    1500 88 102 349 59 1,74 5,95
    1200 70 82 279 48 1,72 5,87
    BMG089NAMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1200 ~ 4500 4500 187 217 741 119 1,83 6,24
    3000 136 158 540 85 1,85 6,32
    1800 84 98 335 51 1,92 6,55
    1500 68 80 271 42 1,89 6,47
    1200 55 64 217 34 1,87 6,38
    BMG089NHMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1200 ~ 4500 4500 187 217 741 126 1,72 5,88
    3000 136 158 540 90 1,76 6,01
    1800 84 98 335 57 1,72 5,86
    1500 68 80 271 46 1,72 5,87
    1200 55 64 217 37 1,70 5,80
    bsa ** BSA075NAMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1380 ~ 4500 4500 129 150 512 90,9 1,65 5,63
    3000 87 101 345 57,7 1,75 5,97
    1800 52 61 208 33,0 1,85 6,32
    1500 43 50 171 27,8 1,80 6,15
    1380 39 45 154 25,7 1,75 5,97
    ** BSA075NHMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1380 ~ 4500 4500 129 150 512 93,8 1,60 5,46
    3000 87 101 345 59,4 1,70 5,80
    1800 52 61 208 34,9 1,75 5,97
    1500 43 50 171 29,4 1,70 6,32
    1380 39 45 154 27,3 1,65 6,15
    ** BSA057NAMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1380 ~ 4500 4500 123 143 488 86,7 1,65 5,97
    3000 87 101 345 57,7 1,75 5,46
    1800 51 59 201 31,9 1,85 5,80
    1500 41 48 164 26,7 1,80 5,63
    1380 39 45 154 25,7 1,75 5,97
    ** BSA057NHMV 220 ~ 240V 50 / 60HZ 1380 ~ 4500 4500 123 143 488 89,4 1,60 5,46
    3000 87 101 345 59,4 1,70 5,80
    1800 51 59 201 33,7 1,75 5,97
    1500 41 48 164 28,2 1,70 5,80
    1380 39 45 154 27,3 1,65 5,63

    Feature produk

    1.BLDC
                2.Hi-efisiensi
    3.Low noise & Geter
    4.Hi-reliabiliti

    Rincian produk

    LG-BMG BMA

    Rincian packing

    LG packing2 LG packing1

    aplikasi

    Badag jeung Medium ukuranana kulkas

    冰箱

    The Factory

    LG 天津 工厂


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!