Sanyō Gulung Compressor R22-B8 (50HZ 380-415V / 60HZ 440-460V)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    C-SB, C-SC Series Gulung Compressor

    R22-B8 (50HZ 380-415V / 60HZ 440-460V)
    tahap kaluar Pasang kapindahan Modél Compressor Kode Compressor dimimitian Métode 50Hz 60Hz Outline Jurusan Code
    kapasitas Pulisi kapasitas Pulisi
    HP cm³ / blk kW KBTU / h W / W BTU / Wh kW KBTU / h W / W BTU / Wh
    3 3,5 51,8 C-SB263H8B 809 831 88 - 9,15 31,2 3,10 10,6 11,2 38,2 3,20 10,9  B
    C-SB263H8C 809 832 88 - 9,15 31,2 3,10 10,6 11,2 38,2 3,20 10,9 A
    55,7 C-SB263H8A 809 830 88 - 9,60 32,8 3,10 10,6 11,8 40,3 3,19 10,9 B
    4 66,8 C-SB303H8A 809 840 88 - 11,8 40,3 3,23 11,0 14.4 49,2 3,27 11,2 A
    C-SB303H8G 809 846 88 - 11,8 40,3 3,23 11,0 14.4 49,2 3,27 11,2 di
    4.5 77,4 C-SB353H8A 809 842 88 - 13,5 46,1 3,18 10,9 16,7 57,0 3,28 11,2 A
    C-SB353H8G  809 847 88 - 13,5 46,1 3,18 10,9 16,7 57,0 3,28 11,2 di
    5 83,2 C-SB373H8A 809 850 88 - 14,5 49,5 3,19 10,9 17,9 61,1 3,23 11,0 A
    C-SB373H8G 809 856 88 - 14,5 49,5 3,19 10,9 17,9 61,1 3,23 11,0 di
    85,5 C-SB373H8F 809 855 88 - 15,0 51,2 3,19 10,9 18,4 62,8 3,20 10,9 A
    5,5 90,6 C-SBR195H38A - - 16,0 54,6 3,20 10,9 19,4 66,2 3,23 11,0 A
    6 100,0 C-SB453H8A 809 860 88 - 17,7 60,4 3,26 11,1 21,5 73,4 3,24 11,1 A
    C-SB453H8G 809 866 88 - 17,7 60,4 3,26 11,1 21,5 73,4 3,24 11,1 di
    7 110,2 C-SBR235H38A - - 19,2 65,6 3,20 10,9 23,2 79,2 3,27 11,2 A
    C-SBR235H38B - - 19,2 65,6 3,20 10,9 23,2 79,2 3,27 11,2 di
    8 131,9 C-SC583H8H 809 284 88 - 23,6 80,6 3,30 11,3 28,5 97,3 3,26 11,1 D
    C-SC583H8K 809 286 88 - 23,6 80,6 3,30 11,3 28,5 97,3 3,26 11,1 DT
    137,0 C-SC603H8H 809 281 88 - 24,5 83,6 3,31 11,3 29,6 101,1 3,29 11,2 D
    C-SC603H8K 809 283 88 - 24,5 83,6 3,31 11,3 29,6 101,1 3,29 11,2 DT
    9 148,8 C-SC673H8H  809 291 88 - 26,5 90,5 3,29 11,2 32,0 109,3 3,27 11,2 D
    C-SC673H8K 809 293 88 - 26,5 90,5 3,29 11,2 32,0 109,3 3,27 11,2 DT
    10 171,2 C-SC753H8H 809 201 88 - 30,6 104.5 3,38 11,5 36,9 126,0 3,32 11,3 E
    C-SC753H8K 809 203 88 - 30,6 104.5 3,38 11,5 36,9 126,0 3,32 11,3 et
    C-SC753H8T  809 205 88 - 30,6 104.5 3,38 11,5 36,9 126,0 3,32 11,3 HT
    12 199,1 C-SC863H8H 809 224 88 - 35,2 120,2 3,32 11,3 - - - - E
    205,4 C-SC903H8H 809 221 88 - 36,1 123,3 3,31 11,3 - - - - E
    C-SC903H8K 809 223 88 - 36,1 123,3 3,31 11,3 - - - - et
    C-SC903H8T 809 225 88 - 36,1 123,3 3,31 11,3 - - - - HT

     produk Fitur  

    1.Low disada tingkat & Geter Low

    2.Compact & beurat Lampu

    3. ngarojong rupa-rupa sumber kakuatan

    4.Application of refrigerant ramah-lingkungan

    Struktur dua-tahap 5.Innovation kembar-usaha Rotary

    6.Inverter-supir motor

    7.High-reliabiliti dibuktikeun dina dasawarsa tina aplikasi pasar

    Rincian produk

    IMG_4570IMG_3613IMG_4572IMG_4575ck J


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!