CMA LG Reciprocating R600A fridge Kulkas & freezer Hotspot Compressor

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Tetep-frékuénsi: ★ Series CMA R600a (Test Kondisi: Ashrae)

    Peunteun Series model ASHRAE (Eva / Cond '= 23,3 ℃ / 54,4 ℃)
    PTC / * M ~ RSCR, * G ~ RSIR e-PTC / RSCR
    cooling Kamampuh kakuatan Pulisi EER  kakuatan  Pulisi EER
    (Kcal / hr) (W / hr) (Btu / hr)  (W) (W / W) (Btu / W.hr) (W)  (W / W)  (BTU / Wh)
    220 ~ 240V 50Hz CMA High CMA057NAEM 84 98 335 51,20 1,91 6,53 49,70 1,97 6,73
    CMA062NAEM 96 112 382 58,40 1,92 6,55 56,90 1,97 6,72
    CMA069NAEM 103 120 410 62,50 1,92 6,56 61,00 1,97 6,72
    CMA075NAEM 120 139 475 72,10 1,93 6,58 70,60 1,97 6,72
    CMA082NAEM 129 151 514 78,00 1,93 6,59 76,50 1,97 6,72
    CMA089NAEM 139 162 553 83,70 1,94 6,61 82,20 1,97 6,73
    CMA098NAEM 155 180 615 94,80 1,90 6,48 93,30 1,93 6,59
    CMA110NAEM 167 194 662 106,40 1,82 6,23 104,90 1,85 6,31
    ** CMA121NBEM 187 218 744 119,30 1,83 6,24 117,80 1,85 6,32
    CMA Tengah CMA057NHEM 84 98 335 54,40 1,80 6,15
    CMA062NHEM 97 113 386 61,10 1,85 6,31
    CMA069NHEM 103 120 410 65,00 1,84 6,28
    CMA075NHEM 120 139 485 75,00 1,85 6,33
    CMA082NHEM 127 147 504 80,00 1,84 6,29
    CMA089NHEM 138 161 548 87,00 1,84 6,30
    CMA098NHEM 156 181 618 99,30 1,82 6,22 97,80 1,85 6,32
    CMA Low CMA082NJEG 127 148 505 89,70 1,65 5,63
    CMA089NJEG 138 160 546 97,60 1,64 5,60
    CMA098NJEG 155 180 615 112,50 1,60 5,46
    CMA098NJEM 152 177 604 108,00 1,64 5,60
    100V50Hz modél Japan CMA057NAAG 82 95 324 59,50 1,60 5,45
    100V60Hz CMA057NAAG 98 114 389 69,00 1,65 5,64
    100V55Hz CMA069NHAM 104 121,5 415 75,00 1,62 5,53
    100V60Hz CMA069NHAM 122 142 485 81,00 1,75 5,99
    100V50Hz CMA075NHAM 120 139 475 85,00 1,64 5,58
    100V60Hz CMA075NHAM 136 158 539 92,00 1,72 5,86
    220 ~ 240 50Hz CSA057NHEG 84 98 335 70,00 1,40 4,78
    CSA062NHEG 89 104 355 73,00 1,42 4,86
    CSA069NHEG 101 118 403 79,00 1,49 5,10
    CSA075NHEG 115 134 458 91,00 1,47 5,03
    CSA075NHEM 115 134 458 87,00 1,54 5,26
    CSA057NJEG 86 100 341 79,00 1,27 4,32
    CSA075NJEG 114 132 451 104,00 1,27 4,33
    100V50Hz CSA043NHAG 58 67 229 63,00 1,06 3,63
    100V60Hz CSA043NHAG 66 77 263 62,50 1,23 4,21
    100V55Hz CSA062NHAG 89 103 352 79,00 1,31 4,47
    100V60Hz CSA062NHAG 108 126 430 85,00 1,48 5,06
    100V50Hz CSA069NHAG 99 115 393 85,00 1,36 4,64
    100V60Hz CSA069NHAG 117 136 464 92,00 1,48 5,05
    115V ~ 60Hz CSA057NHCG 97 113 386 78,00 1,45 4,95
    CSA069NHCG 115 134 458 92,00 1,46 4,97
    CSA075NHCG 133 155 529 106,00 1,46 4,99

    Feature produk

    1.Con-rod
    2.Hi-efisiensi
    3.Low noise & Geter
    4.Hi-reliabiliti

    Rincian produk

    LG-CMA

    Rincian packing

    LG packing2 LG packing1

    aplikasi

    Ukuran sedeng kulkas / freezer

    冰箱 冰箱 压缩机

    The Factory

    LG 天津 工厂


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!