Usaha Rotary Compressor R410A 50Hz

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Ref. kakuatan Sumber model mindahkeun
    Ment
    cooling Kamampuh Eer Pulisi ngasupkeun minyak beurat Net ngetik
    CC / blk BTU / H W BTU / WH W / W W CC KG
    R410A 50Hz 1φ,
    220-240V
    UG4C065JN 8 6.800 1.993 9,9 2.9 687 260 10,5 15
    UG4B124JX 14,1 12.000 3.517 9,5 2,78 1.263 340 12.2 5
    UG8C124JU 15,2 12.900 3.781 10,2 2,99 1.265 540 15,4 9
    50Hz 1φ, 220V UG9CH8037D 4.4 3.730 1.093 10 2,93 373 210 8,4 13
    UG4AH8080D 9.7 8.200 2.403 10,4 3,05 788 300 12.2 4
    UG4A091DN 10,9 9.300 2.726 10 2,93 930 300 11,6 4
    UG8CH8180D 21 18.500 5.422 10,5 3,08 1.762 540 16,8 8
    UG8D185DN 21,7 18.950 5.554 10,2 2,99 1.860 550 16,6 3
    UG5CH8215D 24,7 21.400 6.272 10,6 3.1 2.020 800 22,1 12
    UG5A240DN 27,9 24.100 7.063 9,9 2.9 2.435 750 21,7 2

    Samsung, pamingpin pikeun dekade dina bisnis conditioner hawa duanana domestically jeung mancanagara, diasupkeun bisnis usaha Rotary compressor taun 1989 ku ngadegkeun fasilitas produksi-kelas dunya nu ngagunakeun parabot paling canggih tur téhnologi ti AS

    IMG_4077

    Fitur tina Samsung compressors usaha Rotary

    Kekecapan tinggi

    Efisiensi motor tinggi kalawan desain slot optimum.
    Prosés machining precision tinggi

    Noise low & Geter

    Noise punjul shutout
    Low pompa Geter & desain motor

    Reliability tinggi

    Bahan casting Anyar pikeun aci na silinder
    perlakuan Surface kalawan MoS2

    QQ 图片 20170718170432

    Aslina rinci produk!

    PH215pPH215aPH215i

    gudang kami!

    IMG_1936IMG_1934IMG_1928

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!