GMCC R410A Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 220V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Kapasitor (μ F / V) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    1φ-50HZ-220V Kondisi Test: lebu
    SK ASK40V11UAZ 4.0 930 3173 365 2,55 15/370 231 8,1 9,8
    ASK60V1UAZ 6,0 1475 5033 542 2,72 25/370 231 8,1 9,8
    SN ASN68V1UZZ1 6,8 1695 5783 585 2,90 20/370 250 8,1 9,8
    ASN71V1UDD1 7.1 1735 5920 582 2,98 20/370 250 8,1 9,8
    ASN76V1UDZ1 7.6 1890 6448 630 3.00 25/370 250 8,1 9,8
    ASN76V1UZZ 7.6 1925 6568 652 2,95 25/370 250 8,1 9,8
    ASN82V1UDZ 8,2 2035 6943 690 2,95 25/370 250 8,1 9,8
    ASN82V1UZZ 8,2 2090 7131 708 2,95 25/370 250 8,1 9,8
    ASN86V1UDZ 8,6 2140 7301 725 2,95 25/370 250 8,1 9,8
    ASN86V1UZZ 8,6 2195 7489 745 2,95 25/370 250 8,1 9,8
    ASN89V1UDZ 8.9 2260 7711 765 2,95 25/370 250 8,1 9,8
    ASN89V1UZZ 8.9 2300 7847 780 2,95 25/370 250 8,1 9,8
    SM ASM99V2UDZ 9,8 2395 8171 788 3,04 25/370 292 8,1 12,9
    ASM125V2UFT 12,5 3125 10662 1035 3,02 35/370 292 8,1 12,9
    M2 PA170M2C-4ET2 17,1 4190 14296 1358 3,09 35/400 300 8,1 12,9
    PA185M2C-4FT2 18,5 4495 15336 1500 3.00 35/400 300 8,1 12,9
    PA200M2CA-4KU2 19,8 4890 16684 1615 3,03 45/370 340 8,1 12,9
    PA215MACS-4KT2 21,4 5295 18066 1755 3,02 50/370 340 8,1 12,9
    PA225M2CS-4KU2 22,4 5500 18765 1835 3.00 50/370 340 8,1 12,9
    PA240M2CS-4KU1 23,9 5840 19925 1980 2,95 50/370 340 8,1 12,9
    G2 PA260G2C-4FU 26,0 6500 22177 2130 3,05 65/400 310 9,8 12,9
    PA270G2CS-4MU1 27,0 6825 23286 2235 3,05 60/400 345 9,8 16,2
    PA290G2CS-4MU1 28,7 7295 24890 2410 3,03 55/400 345 9,8 16,2
    TG ATG290V1UMT 28,9 7280 24838 2409 3,02 55/400 355 9,8 16,2
    TQ ATQ375V1UMU 37,7 9550 32583 3130 3,05 75/400 405 9,8 16,2
    ATQ390V1UMT 39,0 9980 34050 3272 3,05 70/400 405 9,8 16,2
    ATQ420V1UMT 42,0 10595 36149 3474 3,05 70/400 405 9,8 16,2
    kapasitas variabel 1φ-50HZ-220V Kondisi Test: GX
    avg AVG370V1VMU 27 + 10 10450/7800 35655/26614 2415/1805 4,33 /4.32 60/400 340 9,8 16,2 8,1 ●

    Feature produk

    efisiensi 1.Higher

    Biaya 2.Lower dibandingkeun jeung compressor ngagugulung

    réliabilitas 3.High

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    IMG_4078

    The Factory

    erqer

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!