GMCC R410A Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 220V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Kapasitor (μ F / V) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    1φ-50HZ-220V Kondisi Test: GX
    SN ASN46V1VAZ1 4.6 1250 4265 320 3,91 15/370 238 8,1 9,8
    ASN54V1VAZ3 5,4 1520 5186 375 4,05 15/370 230 8,1 9,8
    ASN58V1VZZ1 5,8 1625 5544 411 3,95 20/370 238 8,1 9,8
    SM ASM89V1VFZ 8.9 2485 8478 592 4,20 20/370 290 8,1 12,9
    ASM93V11VDZ 9,3 2570 8769 615 4,18 25/370 290 8,1 9,8
    ASM99V1VFZ 9,8 2780 9485 650 4,28 25/370 292 8,1 12,9
    ASM103V11VDZ 10,3 2900 9894 675 4,30 25/370 292 8,1 9,8
    ASM106V1VFT 10,6 3040 10372 710 4,28 25/370 292 8,1 12,9
    ASM113V1VDZ 11,3 3215 10969 745 4,32 30/370 292 8,1 12,9
    ASM120V1VFT 12,0 3445 11754 805 4,28 30/370 292 8,1 9,8
    ASM125V1VFT 12,5 3610 12317 845 4,27 35/370 292 8,1 12,9
    ASM130V1VDZ 13,0 3760 12829 885 4,25 35/370 292 8,1 12,9
    ASM135V5VFT 13,3 3845 13119 890 4,32 35/370 295 8,1 12,9
    ASM140V1VFT 13,9 4060 13852 945 4,30 35/370 292 8,1 12,9
    M2 PA150M2A-4FTL 15,0 4300 14671 1035 4,15 35/370 300 8,1 12,9
    PA190M2AS-4KUL1 18,9 5460 18629 1270 4,30 45/370 340 8,1 16,2
    PA200M2A-4EUL 19,9 5760 19652 1405 4,10 50/370 325 8,1 12,9
    PA205M2AS-4MUL 20,4 5965 20352 1420 4,20 50/370 345 8,1 16,2
    PA240M2CS-4KUL 23,9 6890 23508 1660 4,15 50/370 340 9,8 12,9
    G2 PA196G2C-4MUL 19,6 5665 19328 1335 4,24 55/400 310 8,1 12,9
    PA206G2C-4KUL 20,8 5990 20437 1410 4,25 55/400 310 9,8 16,2
    PA216G2C-4FTL 21,6 6165 21034 1440 4,28 55/400 310 9,8 16,2
    PA231G2C-4MUL 23,1 6760 23064 1565 4,32 55/400 345 9,8 16,2
    PA250G2CS-4MUL 25,1 7315 24958 1695 4,32 55/400 345 9,8 16,2
    PA270G2CS-4MUL1 27,0 7845 26766 1805 4,35 60/400 345 9,8 16,2
    PA280G2CS-4MUL 27,9 8165 27858 1898 4,30 60/400 345 9,8 16,2
    PA290G2CS-4MUL 28,7 8485 28950 1975 4,30 60/400 345 9,8 16,2
    SG ASG185V1VUM 18,5 5650 19277 1300 4,35 40/400 310 9,8 16,2
    ASG200V1VKU 20,0 5850 19959 1345 4,35 40/400 310 9,8 12,9
    ASG240V1VMU 24,0 6930 23644 1620 4,28 50/400 310 9,8 16,2
    ASG315V1VMU 31,5 9000 30707 2095 4,30 60/400 340 9,8 16,2
    SQ ASQ330V1VMU 33,0 9740 33232 2205 4,42 55/400 380 9,8 16,2

    Feature produk

    efisiensi 1.Higher

    Biaya 2.Lower dibandingkeun jeung compressor ngagugulung

    réliabilitas 3.High

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    图片 4

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!