GMCC R410A Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 380V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Kapasitor (μ F / V) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    1φ-50HZ-380V Kondisi Test: lebu
    TQ ATQ290Y1UMT 29,1 7280 24838 2425 3.00 ­ 405 9,8 16,2
    ATQ375Y1UMU 37,7 9450 32242 3050 3,10 ­ 405 9,8 16,2
    ATQ390Y1UMT 39,0 9840 33573 3225 3,05 ­ 405 9,8 16,2
    ATQ420Y1UMT 42,0 10370 35381 3400 3,05 ­ 405 9,8 16,2
    TW ATW480Y1UNM 48,4 12171 41526 3972 3,06 ­ 460 12,9 22,2 lebu ▲
    11771 40161 3988 2,95 ISPA
    ATW590Y1UN * 59,0 15016 51233 4899 3,07 ­ 460 12,9 22,2 lebu ▲
    14672 50059 4942 2,97 ISPA
    ATW630Y1UN * 63,0 16398 55948 5237 3,13 ­ 460 12,9 22,2 lebu ▲
    15786 53860 5258 3.00 ISPA
    ATW715Y1UN * 71,3 18375 62693 5976 3,07 ­ 460 12,9 22,2 lebu ▲
    17770 60629 6000 2,96 ISPA

    Feature produk

    efisiensi 1.Higher

    Biaya 2.Lower dibandingkeun jeung compressor ngagugulung

    réliabilitas 3.High

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!