Usaha Rotary Compressor Jilid ageung (TTR-Turbo Kembar usaha Rotary)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Ref. kakuatan Sumber model mindahkeun
    Ment
    cooling Kamampuh Eer Pulisi ngasupkeun minyak beurat Net ngetik
    CC / blk BTU / H W BTU / WH W / W W CC KG
    R22 60Hz 1φ,
    208-230V
    UR5T360IU 49,4 36.500 10.697 10,9 3,19 3.349 900 23,9 13
    3φ, 380V UR5T360AU 49,4 36.000 10.551 10,9 3,19 3.303 1.000 23,8 14
    UR3T480AU 65,8 49.850 14.610 11,2 3,28 4.450 1.700 33,5 1
    UR3T550AT 72,6 55.500 16.265 11 3,23 5.040 1.700 34,3 2
    3φ, 220V UR3T480CT 65,8 49.850 14.610 10,8 3,17 4.615 1.700 33,5 1
    UR3T550CT 72,6 55.500 16.265 11 3,23 5.040 1.700 34 2
    50Hz 1φ,
    220-240V
    UR5T300JT 49,4 29.650 8.690 9,8 2,87 3.025 950 24 13
    3φ,
    380-420V
    UR3T480BU 78,6 48.500 14.214 10,9 3,19 4.450 1.700 34,1 2
    UR3T510BU 83,6 51.500 15.093 10,9 3,19 4.725 1.700 34 2
    UR3T510BT 83,6 51.900 15.210 10,9 3.2 4.760 1.900 34,2 2
    R410A 60Hz 1φ,
    208-230V
    UG5T320IU 30,6 32.500 9.525 10,3 3,02 3.155 1.500 26,8 15
    UG5T360IN 35,1 37.000 10.844 9,8 2,87 3.776 1.500 25,9 16
    3φ, 380V UG3T480AN 46,3 49.600 14.536 10,2 2,99 4.865 1.700 35,3 3
    UG3T650AN 61,5 66.500 19.489 10,1 2,96 6.585 1.700 35,3 3
    3φ, 220V UG3T480CN 46,3 49.300 14.448 10,1 2,96 4.880 1.700 35,2 3
    UG3T650CN 61,5 65.350 19.152 9,9 2.9 6.600 1.700 34,8 3

    Samsung, pamingpin pikeun dekade dina bisnis conditioner hawa duanana domestically jeung mancanagara, diasupkeun bisnis usaha Rotary compressor taun 1989 ku ngadegkeun fasilitas produksi-kelas dunya nu ngagunakeun parabot paling canggih tur téhnologi ti AS

    Fitur tina Samsung compressors usaha Rotary

    Kekecapan tinggi

    Efisiensi motor tinggi kalawan desain slot optimum.
    Prosés machining precision tinggi

    Noise low & Geter

    Noise punjul shutout
    Low pompa Geter & desain motor

    Reliability tinggi

    Bahan casting Anyar pikeun aci na silinder
    perlakuan Surface kalawan MoS2

    IMG_4077

    rinci produk!

    PH215kPH215aPH215i

    IMG_2806ck0J

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!