Rotary Kompresor Volume Gedhe (TTR-Turbo Twin Rotary)

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

     

    REF. Power Source model mindhahake
    Fashion
    cooling Kapasitas Eer Cop input Oil bobot Net Koleksi
    CC / REV BTU / H W BTU / WH W / W W CC KG
    R22 60Hz 1φ,
    208-230V
    UR5T360IU 49,4 36.500 10.697 10.9 3,19 3.349 900 23,9 13
    3φ, 380V UR5T360AU 49,4 36,000 10.551 10.9 3,19 3.303 1,000 23,8 14
    UR3T480AU 65,8 49.850 14.610 11,2 3,28 4.450 1,700 33,5 1
    UR3T550AT 72,6 55.500 16.265 11 3,23 5.040 1,700 34,3 2
    3φ, 220V UR3T480CT 65,8 49.850 14.610 10.8 3.17 4.615 1,700 33,5 1
    UR3T550CT 72,6 55.500 16.265 11 3,23 5.040 1,700 34 2
    50Hz 1φ,
    220-240V
    UR5T300JT 49,4 29.650 8.690 9.8 2,87 3.025 950 24 13
    3φ,
    380-420V
    UR3T480BU 78,6 48.500 14.214 10.9 3,19 4.450 1,700 34,1 2
    UR3T510BU 83,6 51.500 15.093 10.9 3,19 4.725 1,700 34 2
    UR3T510BT 83,6 51.900 15.210 10.9 3.2 4.760 1,900 34,2 2
    R410A 60Hz 1φ,
    208-230V
    UG5T320IU 30,6 32.500 9.525 10.3 3.02 3.155 1,500 26.8 15
    UG5T360IN 35,1 37,000 10.844 9.8 2,87 3.776 1,500 25,9 16
    3φ, 380V UG3T480AN 46,3 49.600 14.536 10.2 2.99 4.865 1,700 35,3 3
    UG3T650AN 61,5 66.500 19.489 10.1 2.96 6.585 1,700 35,3 3
    3φ, 220V UG3T480CN 46,3 49.300 14.448 10.1 2.96 4.880 1,700 35.2 3
    UG3T650CN 61,5 65.350 19.152 9.9 2.9 6,600 1,700 34,8 3

    SAMSUNG, pimpinan kanggo puluh ing bisnis online kondisioner loro ing njero lan luar negeri, ngetik bisnis Rotary kompresor ing taun 1989 dening madegaken fasilitas produksi donya kelas sing nganggo peralatan sing paling majeng lan teknologi saka AS

    Tambahan saka Samsung compressors Rotary

    Efisiensi tinggi

    Efficiency motor dhuwur karo desain slot paling luweh.
    Proses mesin dhuwur

    Noise Low & Geter

    Gangguan unggul shutout
    Low pump geter & desain motor

    Reliability dhuwur

    Materi casting New kanggo batang lan silinder
    perawatan lumahing karo MoS2

    IMG_4077

    rincian Product!

    PH215kPH215aPH215i

    IMG_2806CK0J

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!