Sanyō Gulung Compressor R22-B8 (50HZ 380-415V / 60HZ 440-460V)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    C-SB, C-SC Series Gulung Compressor

    R22-B8 (50HZ 380-415V / 60HZ 440-460V)
    tahap kaluar Pasang kapindahan Modél Compressor Kode Compressor dimimitian Métode 50Hz 60Hz Outline Jurusan Code
    kapasitas Pulisi kapasitas Pulisi
    HP cm³ / blk kW KBTU / h W / W BTU / Wh kW KBTU / h W / W BTU / Wh
    3 3,5 55,7 C-SBX120H38A - - 10,0 34,1 3,35 11,4 12,0 41,0 3,38 11,5 A
    4 66,8 C-SBX145H38A - - 12,0 41,0 3,40 11,6 14,6 49,8 3,42 11,7 A
    4.3 70,9 C-SBX150H38A - - 12,8 43,7 3,40 11,6 15,5 52,9 3,42 11,7 A
    70,5 C-SBX150H38C - - 12,8 43,7 3,50 11,9 15,6 53,3 3,50 11,9 A
    4.4 73,2 C-SBX160H38A - - 13,1 44,7 3,40 11,6 15,8 53,9 3,42 11,7 A
    4.5 76,0 C-SBX165H38A 809 745 88 - 13,5 46,1 3,33 11,4 16,3 55,7 3,33 11,4 A
    C-SBX165H38B 809 746 88 - 13,5 46,1 3,33 11,4 16,3 55,7 3,33 11,4 di
    C-SBX165H38C - - 13,6 46,4 3,32 11,3 16,5 56,3 3,33 11,4 A
    5 81,0 C-SBX180H38A 809 750 88 - 14,3 48,8 3,33 11,4 17,3 59,1 3,33 11,4 A
    C-SBX180H38B 809 751 88 - 14,3 48,8 3,33 11,4 17,3 59,1 3,33 11,4 di
    83,7 C-SBX180H38C 809 753 88 - 14,7 50,2 3,30 11,3 17,8 60,8 3,30 11,3 A
    C-SBX180H38D 809 754 88 - 14,7 50,2 3,30 11,3 17,8 60,8 3,30 11,3 di
    5,5 90,6 C-SBX195H38A - - 16,3 55,7 3,33 11,4 19,8 67,6 3,38 11,5 A
    6 100,0 C-SBX215H38P - - 17,7 60,4 3,33 11,4 21,5 73,4 3,33 11,4 A
    12 194,9 C-SCX435H38B - - 36,1 123,2 3,47 11,8 42,1 143,8 3,45 11,8 M

    produk Fitur  

    1.Low disada tingkat & Geter Low

    2.Compact & beurat Lampu

    3. ngarojong rupa-rupa sumber kakuatan

    4.Application of refrigerant ramah-lingkungan

    Struktur dua-tahap 5.Innovation kembar-usaha Rotary

    6.Inverter-supir motor

    7.High-reliabiliti dibuktikeun dina dasawarsa tina aplikasi pasar

    Rincian produk

    IMG_4570IMG_3613IMG_4577IMG_4575ckJ


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!