Spésifikasi-Inverter (R410A, R32 / 1Piston, 2Piston, 2Stage)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik Series model semprani kakuatan cooling Kamampuh ngasupkeun EER Pulisi Test
    Kondisi
    @ 60Hz
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W
    R410A 1Piston ga GA092MA NdFeB DC280V 10.095 2.958 870 11,6 3.4 ASHRAE
    GA092MC NdFeB 10.095 2.958 893 11,3 3.3 ASHRAE
    GA092MM NdFeB 10.095 2.958 926 10,9 3.2 ASHRAE
    GA102MK NdFeB 10.900 3.194 940 11,6 3.4 ASHRAE
    GA102MA NdFeB 10.950 3.209 961 11,4 3.3 ASHRAE
    GA102MD NdFeB 10.850 3.179 960 11,3 3.3 ASHRAE
    GA072MF Ferrite 7.600 2.227 685 11,1 3.3 ASHRAE
    GA102MF Ferrite 11.000 3.223 974 11,3 3.3 ASHRAE
    2Piston GKT GKT128MF Ferrite DC280V 13.600 3.985 1.236 11 3.2 ASHRAE
    GKT128MA NdFeB 13.400 3.927 1.196 11,2 3.3 ISPA
    GKT141MA NdFeB 14.600 4.278 1.300 11,2 3.3 ISPA
    GKT GKT141MB NdFeB DC380V 14.600 4.278 1.327 11 3.2 ISPA
    GKT176MA NdFeB 18.800 5.509 1.649 11,4 3.3 ISPA
    GKT176MB NdFeB 18.800 5.509 1.694 11,1 3.3 ISPA
    GKT176MF Ferrite 19.000 5.568 1.727 11 3.2 ISPA
    GKT208MA NdFeB 22.200 6.505 2.018 11 3.2 ISPA
    GJT GJT240MA NdFeB DC380V 25.300 7.414 2.280 11,1 3.3 ISPA
    GJT240MB NdFeB 25.300 7.414 2.342 10,8 3.2 ISPA
    GJT325MA NdFeB 35.200 10.315 3.114 11,3 3.3 ISPA
    GPT GPT330MA NdFeB DC380V 35.200 10.315 3.114 11,3 3.3 ISPA
    GPT442MA NdFeB 47.500 13.919 4.241 11,2 3.3 ISPA
    GPT442MB NdFeB DC520V 47.500 13.919 4.241 11,2 3.3 ISPA
    2stage GJD GJD240MB NdFeB DC380V 25.600 7.502 2.415 10,6 3.1 ISPA
    GPD GPD420MA NdFeB DC520V 47.300 13.861 4.380 10,8 3.2 ISPA
    R32 1Piston DA DA072MF Ferrite DC280V 7.900 2.315 731 10,8 3.2 ASHRAE
    DA102MF Ferrite 11.450 3.355 1.032 11,1 3.3 ASHRAE
    DA102MJ NdFeB 11.450 3.355 1.004 11,4 3.3 ASHRAE
    2Piston DKT DKT141MB NdFeB DC280V 15.400 4.513 1.403 11 3.2 ISPA
    DKT208MA NdFeB DC380V 23.400 6.857 2.127 11 3.2 ISPA
    DPT DPT442MA NdFeB DC520V 50.500 14.799 4.510 11,2 3.3 ISPA

    LG Compressor jeung motor nyadiakeun nilai bermakna na differentiated ka konsumén sustainably ku achieving téknologi hemat kelas dunya eco-friendly & énergi. Mémang LG ieu terus ngembang group of-precision tinggi machining na assembly téknologi ti akumulasi téhnik pikeun generating sustainable pangalusna komponén dunya sarta nyadiakeun total solusi inverter dioptimalkeun pikeun lingkungan padumukan jeung komersial dina urutan pikeun nganteurkeun hiji tingkat kapuasan pikeun sakabéh mitra urang.

    热泵 热水器 2热泵 热水器

    Aslina rinci produk!

    PH215kPH215a

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Kulkas Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    877697572cofck0J2

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!