Anyar Models Refrigerant Compressor

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    singket

     

    c ompressor pikeun dryers pompa panas

    model PSA586DV PSA645DV PSA725DV PSA804DV PSD071DV PSD084DV PSD135DV ZSD071DV ZSD135DV
    Displacment (CC / blk) 5,86 6,45 7,25 8,04 7,10 8,40 13,50 7,10 13,50
    kakuatan Tipe 220V-240V, 50Hz, 1Φ
    Refrigerant R290 R1234ze
    ASHRAE-T Dipeunteun kapasitas cooling (W) 830 924 1050 1195 1073 1256 1970 625 1150
    Pulisi (W / W) 2,95 2,95 2,95 2,90 3,27 3,20 3,15 3,10 3,10
    HPD Dipeunteun kapasitas coonling (W) 1140 1265 1435 1645 1465 1710 2750 940 1785
    Pulisi (W / W) 3,25 3,25 3,24 3,15 3,40 3,35 3,33 3,42 3,39
    Jangkungna Compressor (A) (mm) 212,1 212,1 212,1 212,1 223 223 227,9 223 227,9
    Luar Dia.of Compressor (B) (mm) Φ94 Φ112
    Radius Base Foot (mm) 25.3 R75
    Angel antara Base Foot jeung nyeuseup (°) 30 75
    Outline teken gambar 1 gambar 2
    Ngagambarkeun kurva Performance PSA645DV
    Cooling Kamampuh (W) Pulisi
    Condensing Temp./Tc(℃) Evaporating Temp./Te(℃) Condensing Temp./Tc(℃) Evaporating Temp./Te(℃)
    5 10 15 20 25 30 35 5 10 15 20 25 30 35
    45 968 1157 1390 1666 1982 2337 2731 45 3,17 3,88 4,81 6,05 7,71 10,07 13,67
    50 963 1122 1327 1575 1866 2197 2567 50 2,96 3,50 4,22 5,18 6,46 8,20 10,71
    55 939 1073 1254 1479 1748 2058 2408 55 2,72 3,12 3,69 4,45 6,44 6,77 8,60
    60 891 1005 1167 1374 1625 1919 2253 60 2,44 2,75 3,19 3,80 4,59 5,63 7,02
    65 817 916 1063 1257 1495 1776 2098 65 2,12 2,35 2,71 3,21 3,86 4,69 5,78
    70 714 802 940 1124 1354 1626 1940 70 1,76 1,94 2,24 2,66 3,20 3,89 4,77
    Ngagambarkeun kurva Performance PSA725DV
    Cooling Kamampuh (W) Pulisi
    Condensing Temp./Tc(℃) Evaporating Temp./Te(℃) Condensing Temp./Tc(℃) Evaporating Temp./Te(℃)
    5 10 15 20 25 30 35 5 10 15 20 25 30 35
    45 1075 1295 1553 1851 2191 2574 3001 45 3,24 3,99 4,93 6,15 7,76 10,06 13,60
    50 1040 1243 1483 1762 2081 2442 2846 50 2,91 3,54 4,32 5,29 6,56 8,29 10,81
    55 974 1162 1387 1648 1947 2287 2669 55 2,56 3,08 3,72 4,51 5,51 6,84 8,68
    60 888 1063 1273 1518 1799 2120 2480 60 2,20 2,64 3,17 3,81 4,61 5,65 7,02
    65 793 957 1153 1382 1647 1949 2290 65 1,86 2,23 2,68 3,21 3,86 4,67 5,75
    70 700 853 1036 1251 1500 1784 2106 70 1,57 1,89 2,26 2,70 3,23 3,88 4,70
    Ngagambarkeun kurva Performance PSA804DV
    Cooling Kamampuh (W) Pulisi
    Condensing Temp./Tc(℃) Evaporating Temp./Te(℃) Condensing Temp./Tc(℃) Evaporating Temp./Te(℃)
    5 10 15 20 25 30 35 5 10 15 20 25 30 35
    45 1196 1447 1727 2048 2420 2852 3354 45 3,21 3,88 4,97 6,49 8,43 10,81 13,63
    50 1146 1382 1645 1994 2292 2697 3169 50 2,97 3,37 4,13 5,24 6,72 8,58 10,82
    55 1071 1295 1541 1821 2146 2525 2969 55 2,81 3,02 3,52 4,32 5,42 6,84 8,58
    60 978 1191 1422 1684 1988 2342 2758 60 2,64 2,74 3,06 3,63 4,44 5,50 6,83
    65 875 1077 1295 1539 1822 2153 2542 65 2,37 2,44 2,68 3,10 3,70 4,49 5,48
    70 765 959 1164 1392 1655 1963 2326 70 1,93 2,05 2,29 2,64 3,11 3,71 4,46

    dryers pompa panas Golěmpang Téori digawé

    dryers pompa panas nu dilakukeun ku modul pompa panas sarta ngagolempang modul dryer.

    Dina panas modul pompa refrigerant firstly ngalir kana compressor mun meunang tinggi

    suhu jeung tekenan luhur; lajeng refrigerant ngalir kana condenser dimana

    refrigerant janten suhu tengah kalawan tekanan tinggi, Dina sarua

    waktos nu suhu hawa janten tinggi jeung kalembaban low di condenser.

    Akibatna refrigerant ngalir ngaliwatan exchanger panas liwat ékspansi

    alat pikeun ngahontal suhu lemah sareng tekanan low hawa .Air

    nurun jeung Uap kalawan ngembun ti hawa di evaporator.

    Tungtungna refrigerant nu ngalir ti evaporator mun compressor sarta

    sirkulasi lengkep ieu rengse.

    metode

    ciri téhnologi & Kondisi Test

    * Long ngajalankeun waktos dina sadayana sataun

    * Dimension Compact design compressors; instalasi gampang pikeun konsumén;

    * Rarancang nyieun husus compressors; cocog pikeun aplikasi unik konsumén '

    * Suhu condensing High -above70 ° C salila ngajalankeun.

    * Di sagigireun model konvénsi pikeun R134a, model sadia pikeun refrigerants GWP anyar,

    Kayaning R290, R1234zeheatpumpdrier

    testcondition

    Modeu Code Identification & Kamampuh Distribusi

    namemethodakapasitas Distribusi

    parentah

    Outline teken

    1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!