Compressor horizontal keur katirisan

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    brif

    Compressor horizontal keur katirisan

    model

    DDH254LV

    DDH307LV

    DDH356LV

    DDH254LS3

    DDH307LS3

    DDH356LS3

    DBH488LS3

    DBH488LC

    kapindahan

    25,4

    30,7

    35,6

    25,4

    30,7

    35,6

    48,8

    48,8

    kakuatan

    220-240V, 1Ф, 50HZ

    220-240V, 3Ф, 50HZ / 60HZ

    380V, 3 , 50HZ

    Refrigerant

    R404A

    Evaporating temp. (° C )

    -45 ° C ~ 10 ° C

    Condensing temp. ( ° )

    20 ° C ~ 65 ° C

    kaayaan test

    kaayaan uji pikeun beku

    Dipeunteun ayeuna (A)

    5,8

    7

    8,1

    5.15 / 5.2

    5.7 / 5.9

    6.15 / 6.9

    8,5 / 10.3

    4,56

    input dipeunteun motor (W)

    1290

    1560

    1745

    1250/1550

    1440/1760

    1680/2130

    2285/2800

    2400

    kapasitas dipeunteun (w)

    1600

    1950

    2235

    1550/1930

    1990/2430

    2290/2800

    2970/3550

    2970

    Mimitian kapasitas (UF / V)

    100/420

    ---

    jangkungna Compressor A (Tanpa bagian assembly) (mm)

    160,5

    diaméterna Compressor B (mm)

    Ф139.1

    diaméterna Accumlator C (mm)

    Ф58

    dimension Majelis (Panjang * lebar, mm)

    220.4 * 148

    Outline teken

    gambar 1

    gambar 2

    2

    1

    3

    application4

    Identification Code modél

    B

    AB

    B Kapasitas Distribusi & Test Kondisi kapasitas Distribusi

    capacitydistribution

    kaayaan test

    testcondition

    Struktur Kacida compressor pikeun kulkas

    struktur

    Outline gambar

    picture1 picture2 picture3 picture4 picture5 picture6 picture7 picture8 picture9 picture10 picture11 picture12 picture13 picture14


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!