GMCC R22 Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 1 Phase 220V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. cooling Kamampuh kakuatan Pulisi kapasitor Compressor Jangkungna Ngurangan pipe ID Sucition pipe ID nyarios
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-50HZ-220V Kondisi Test: lebu
    SN HSN82V1UDZ1 8,2 1440 4913 488 2,95 20/370 238 8,1 9,8
    SM HSM135V1UDZ 13,3 2335 7967 708 3,30 25/370 292 8,1 9,8
    HSM150V5UFZ 15,1 2640 9008 800 3,30 25/370 292 8,1 12,9
    HSM155V1UFZ 15,3 2665 9093 815 3,27 25/370 292 8,1 12,9
    HSM160V5UFZ 15,8 2755 9400 840 3,28 25/370 292 8,1 12,9
    HSM165V1UFZ 16,4 2845 9707 870 3,27 30/370 292 8,1 12,9
    HSM165V3UDZ 16,4 2855 9741 915 3,12 30/370 292 8,1 9,8
    HSM170V1UFZ 16,9 2920 9963 885 3,30 30/370 292 8,1 12,9
    HSM190V1UFT 19,2 3340 11396 1010 3,31 35/370 300 8,1 12,9
    HSM195V1UFT 19,7 3400 11601 1045 3,25 35/370 300 8,1 12,9
    HSM195V3UFT 19,7 3415 11652 1135 3.00 30/370 300 8,1 12,9
    HSM200V1UFT 20,1 3480 11874 1070 3,25 35/370 300 8,1 12,9
    HSM200V3UDZ 20,1 3470 11840 1145 3,03 35/370 300 8,1 9,8
    HSM205V1UFT 20,5 3510 11976 1090 3,22 35/370 300 8,1 12,9
    HSM210V2UFT 20,9 3650 12454 1170 3,12 35/370 300 8,1 12,9
    HSM210V1UFT 20,9 3605 12300 1110 3,25 40/370 300 8,1 12,9
    HSM211V2UFT 21,1 3675 12539 1120 3,28 40/370 300 8,1 12,9
    HSM215V3UFT 21,4 3710 12659 1195 3,10 35/370 300 8,1 12,9
    HSM215V4UFTA 21,4 3700 12624 1140 3,25 40/370 300 8,1 12,9
    HSM220V3UFT 22,3 3880 13239 1220 3,18 40/370 300 8,1 12,9
    M2 PH225M2C-4FT3 22,4 3890 13273 1205 3,23 35/370 292 8,2 12,9
    PH240M2A-4FT1 24,0 4225 14416 1340 3,15 35/370 292 8,2 12,9
    PH250M2C-4FT1 25,0 4310 14706 1370 3,15 35/370 292 8,2 12,9
    PH270M2CS-4KU2 27,0 4745 16190 1490 3,18 35/370 333 9,8 12,9
    PH280M2CS-4KU 28,1 4925 16804 1515 3,25 35/370 348 9,8 12,9
    PH290M2A-4FT1 28,8 5090 17367 1650 3,08 35/370 311 9,8 12,9
    G2 PH300G2C-4KU1 29,8 5340 18220 1645 3,25 55/400 297 9,8 12,9
    PH310G2C-4KUA 30,8 5440 18561 1635 3,33 55/400 310 9,8 12,9
    PH320G2C-4KUA 31,8 5570 19005 1690 3,30 55/400 310 9,8 12,9
    PH330G2C-4KU 32,8 5845 19943 1745 3,35 60/400 324 9,8 12,9
    PH340G2C-4KU 33,7 6050 20643 1805 3,35 60/400 324 9,8 12,9
    PH360G2C-4KU1 36,0 6475 22093 2005 3,23 50/400 324 9,8 16,2
    PH370G2CS-4KU1 37,0 6650 22690 2065 3,22 50/400 324 9,8 16,2
    PH400G2CS-4KU1 39,8 7100 24225 2255 3,15 50/400 354 9,8 16,2
    PH420G2CS-4KU1 42,3 7420 25317 2390 3,10 50/400 354 9,8 12,9
    PH440G2CS-4KU 43,5 7810 26648 2390 3,27 50/400 354 9,8 16,2
    TF HTF280V1UFT 27,9 4925 16804 1550 3,18 35/400 333 9,8 12,9
    HTF340V2UMU 34,0 5900 20131 1825 3,23 50/400 333 9,8 16,2
    TG HTG480V1UMU 48,2 8520 29070 2730 3,12 60/400 400 9,8 16,2

    Feature produk

    1.Use efisien cadar baja éléktromagnétik digabungkeun jeung dioptimalkeun magnét circuit ngitung, achieving design Ultra-Cekap motor compressor

    Struktur mékanis 2.Ultra-Cekap

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

     

    GMCC


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!