• 3
  • banner3
  • banner2

Карактеристики производи

За нас

Ningbo Aoxin HVAC Part Co., LTD лоцирана во прекрасниот пристанишен град Нингбо, обезбедувајќи услуга за обработка на додатоци за ладење за производители на бели апарати за домаќинство.Нашата компанија е основана во август 2008 година и информациите за регистрација се потврдени од трети лица.Имаме повеќе од десет години професионални инженери за набавка и сега мрежа од повеќе од 250 меѓународни и домашни добавувачи од врвна класа.Ние сме подготвени да обезбедиме услуга заснована на „исплатливи, врвен квалитет, взаемно почитување, победничка победа“ за клиентите. и искрено се радуваме да си помогнеме меѓусебно да го унапредиме бизнисот дома и во странство, да создадеме победничка и брилијантна утре!

Нови пристигнувања

WhatsApp онлајн разговор!