• 3
  • banner3
  • banner2

Produkte të veçanta

Rreth Nesh

Ningbo Aoxin HVAC Part Co., LTD e vendosur në qytetin port të bukur Ningbo, duke ofruar shërbimin e përpunimit të aksesorëve të ftohjes për prodhuesit e pajisjeve shtëpiake të bardha.Kompania jonë është themeluar në gusht 2008 dhe informacioni i regjistrimit është certifikuar nga autoritetet e palëve të treta.Ne kemi më shumë se dhjetë vjet inxhinierë profesionistë blerës dhe tani një rrjet prej më shumë se 250 furnizuesish ndërkombëtarë dhe vendas të klasit të lartë.Ne jemi të gatshëm të ofrojmë shërbime të bazuara në "kosto-efektiv, cilësi të lartë, respekt të ndërsjellë, të favorshme" për klientët. dhe sinqerisht presim që të ndihmojmë njëri-tjetrin për të çuar më tej biznesin brenda dhe jashtë vendit, të krijojmë të nesërme të favorshme dhe të shkëlqyer!

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!