R410a Kompresor kanggo HPWH

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    QQ 图片 20180530111818

    sheet data Teknologi

    R410a Kompresor kanggo HPWH
    model WHP03050ASV WHP03650ASV WHP06900ASV WHP10100ASV WHP13500ASV WHP17500ASV WHP10100ASC WHP13500ASC WHP17500ASC WHP22000ASC WHP26000ASC
    Pamindahan (CC / rev) 9,6 11,3 20,1 32,5 41.8 51,8 30,7 41.8 51,8 65 75,2
    Power Koleksi 220 ~ 240V, 1Φ, 50Hz 380V, 3Φ, 50Hz
    refrigerant R410A
    Dirating saiki (A) 3,65 4,30 7,70 12.30 16,60 20.00 4.80 7,25 7,50 9.50 11.00
    Dirating Input (W) 780 920 1645 2640 3470 4250 2410 3350 4350 5630 6450
    Popular Pakaryan
    kawontenan
    Heating Kapasitas (W) 3050 3590 6595 10500 13530 17830 9810 13500 17500 21980 25750
    COP 3.92 3,90 4.01 3,98 3,90 4,19 4,07 cetha inggih punika 4,03 4.02 3,90 3.99
    Outlet Kapasitas (Liter / Jam) 62 72 132 210 270 355 196 270 350 440 515
    Area Heating Floor (㎡) 22 26 47 75 96 125 70 96 124 155 181
    Kapasitor (μF / V) 30/400 30/400 50/450 70/450 120/400 100/450 ˉˉ ˉˉ ˉˉ ˉˉ ˉˉ
    Inggilipun Kompresor (A) (mm) 249,1 249,1 301.1 375,8 375,8 414,6 375,8 375,8 414,6 445,2 445,2
    Outside Dia.Compressor (B) (mm) Φ112 Φ112.2 Φ140.1 Φ140.1 Φ140.1 Φ167.6 Φ140.1 Φ140.1 Φ167.6 Φ167.6 Φ167.6
    Inggilipun nyedhot (C) (mm) 272,5 272,5 310,9 401,5 393 429,5 401,5 393 429,5 434,8 434,8
    Outside Dia.of accumulator (mm) Φ60.5 Φ60.5 Φ70 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1 Φ89.1
    Angel antarane Base kaki lan nyedhot (°) 90 90 70 70 70 45 70 70 45 45 45
    Radius saka BaseFoot (mm) R75 R75 R88 R88 R88 R105 R88 R88 R105 105 105
    Distance between nyedhot lan ShellCentre (mm) 93,5 93,5 114,5 125 142,2 93,5 125 125 142,2 142,2 142,2
    Condensing Temp. (℃) ≤70
    Outlet suhu banyu. (℃) ≤65
    Njelaske nganggo bentuk garis saka Kompresor Gambar 2 Gambar 6 Gambar 5
    kawontenan test
    model Standard
    kawontenan
    Summer
    kawontenan
    Winter
    kawontenan
    dirating
    kawontenan
    evaporating Temp 10 ℃ 15 ℃ 0 ℃ 7.2 ℃
    condensing Temp 55 ℃ 55 ℃ 55 ℃ 54,4 ℃
    Sub cooling suhu 8.3 ℃ 8.3 ℃ 8.3 ℃ 8.3 ℃
    bali suhu gas 20 ℃ 25 ℃ 10 ℃ 35 ℃
    Temp sekitar 35 ℃ 35 ℃ 15 ℃ 35 ℃
    Speed ​​angin 2m / s 2m / s 2m / s 2m / s

    Identification Code Model

    QQ 图片 20180530110457

    Ciri Kompresor 

    Kompresor kanggo Ciri Marine Pump

    4 Times Umur

    * Cocog kanggo kahanan kaku sing pola kerja HPWH punika flux gedhe, bebarengan karo tetegenan ing panas lan flux cilik, bebarengan karo dhuwur komprèsi rasio winter.The umur tekan luwih saka 10 taun, kira-kira kaping anggere compressors saiki HPWH.

    4 kaping efficiency

    * Rata-rata COP kabeh panas taun luwih saka 4.0. Penting saka daya energi nuduhake.

    Efisiensi dhuwur ing 4 Seasons

    * Kinerja Heating saka kabèh taun wis dijamin, utamané ing mangsa.

    teknologi maju

    * Gunakake Eco-loropaken refrigerant R134A, R290, CO2 , R1234ze, R410A.

    * Nggunakake materi khusus

    * Wide envelope operasi, outlet dhuwur suhu banyu

    * Optimization saka pump lan motor, tliti mesin Ultra.

     1

    Prinsip Marine mesin ingkang ndamel benter banyu pump

    QQ 图片 20180530112759

    QQ 图片 20180530112803

    kapasitas Distribution

    QQ 图片 20180530145954

    Njelaske nganggo bentuk garis Drawing

    QQ 图片 20180530112822


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!