GMCC Marine Dryer Rotary Kompresor R134A 50HZ 230V

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

     

    Series model khas Displ. cooling Kapasitas Power COP kapasitor kompresor Dhuwur Kalong Pipe ID Sucition Pipe ID Tetembungane
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-50HZ-230V Kawontenan Test: ASH
    SK RJSK68V11TZEW 6,8 815 2781 295 2.76 15/370 209 6.5 9.8  
    1250 4265 385 3.25 HPD ▲
    RJSK75V11TZRB 7.5 890 3037 325 2,74 15/370 225 6.5 9.8  
    1350 4606 435 3,10 HPD ▲
    RJSK89V13TZF 8.9 1065 3634 378 2,82 16/370 225 6.5 9.8  
    1610 5493 528 3,05 HPD ▲
    HK RJHK75V14TZA 7.5 880 3003 335 2,63 15/370 - 6.5 9.8  
    SN RJSN68V1TZRA1 6,8 800 2730 265 3.02 15/370 226 8.1 9.8  
    RJSN68V3TZRA1 6,8 795 2713 252 3.15 10/370 221 8.1 9.8  
    RJSN82V2TZZ1 8.2 960 3276 318 3.02 15/370 226 6.5 9.8  
    1479 5046 435 3,40 HPD
    RJSN82V3TZZ3 8.2 960 3276 305 3.15 10/370 221 6.5 9.8  
    1479 5046 422 3.50 HPD ▲
    RJSN98V1TZR1 9.8 1170 3992 390 3.00 15/370 226 6.5 9.8  
    RJSN118V1TZR1 11,7 1430 4879 480 2,98 15/370 226 6.5 9.8  
    RJSN118V1TZRA1 11,7 1430 4879 480 2,98 15/370 226 8.1 9.8  
    1Φ-60Hz-208 / 240V Kawontenan Test: ASH
    SK RJSK75N3TZF 7.5 1070 3651 354 3.02 15/370 225 6.5 9.8
    SN RJSN86N11TE * 3 8.6 1200 4094 375 3,20 15/370 230 6.5 9.8
    1Φ-50HZ-220 / 240V Kawontenan Test: HPWH
    SM RJSM125V1WFZ 12,5 1955 6670 495 3.95 20/370 290 8.1 12,9  
    RJSM160V11WFZ 15.8 2490 8496 620 4.02 25/370 292 8.1 12,9  
    G1C PJ215G1C-4FT 21,5 3420 11669 895 3,82 30/370 294 8.2 12,9  
    M2 PJ250M2C-4FT 25,0 4000 13648 1000 4.00 35/370 292 8.2 12,9  
    PJ340M2CS-4KU 34,0 5430 18527 1430 3,80 40/400 348 9.8 12,9  

    Feature Products

    sawetara 1.Full saka modhél karo lapangan aplikasi sing wiyar

    2.Covering konstanta-voltase seri produk 1 ~ 3HP global-frekuensi

    3.Environment loropaken, aman, efisien lan ekonomi

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    ing pabrik

    erqer

    QQ 图片 20170718170432


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!