GMCC R410A T3 Air conditioner usaha Rotary Compressor 60HZ 230V

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. cooling Kamampuh kakuatan Pulisi kapasitor Compressor Jangkungna Ngurangan pipe ID Sucition pipe ID nyarios
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-60HZ-230V
    SM ASM103N11UFZ 10,3 3075 10492 975 3,15 35/370 297 8,1 12,9
    ASM106N1UFT 10,6 3185 10867 1020 3,12 35/370 297 8,1 12,9
    M2 PA140M2AS-3KTM1 13,9 4200 14330 1365 3,08 45/400 322 9,8 12,9
    PA150M2AS-3KUM 15,0 4585 15644 1490 3,08 45/370 325 9,8 12,9
    PA155M2AS-3KTM1 15.7 4800 16378 1510 3,18 45/400 321 9,8 12,9
    PA160M2AS-3KTM1 16,0 4820 16446 1540 3,13 45/400 322 9,8 12,9
    G2 PA165G2CS-3KTM1 16,5 4950 16889 1660 2,98 60/400 310 9,8 12,9
    PA175G2CS-3KUM 17,5 5320 18152 1690 3,15 60/400 310 9,8 12,9
    PA180G2CS-3KTM 18,0 5435 18544 1765 3,08 60/400 310 9,8 12,9
    PA185G2CS-3MUMA 18,6 5680 19380 1820 3,12 55/400 310 9,8 16,2
    PA190G2CS-3KTM 19,0 5750 19619 1885 3,05 55/400 310 9,8 12,9
    PA195G2CS-3KTM 19,6 5950 20301 1920 3,10 55/400 310 9,8 12,9
    PA200G2CS-3KTM 20,0 6080 20745 1990 3,06 55/400 310 9,8 12,9
    PA205G2CS-3KTM 20,8 6310 21530 2025 3,12 55/400 310 9,8 12,9
    PA210G2CS-3KUM 21,2 6460 22042 2080 3,11 55/400 310 9,8 12,9
    PA215G2CS-3KUM 21,5 6610 22553 2145 3,08 55/400 310 9,8 12,9
    PA235G2CS-3KUM 23,5 7140 24362 2315 3,08 55/400 344 9,8 12,9
    PA240G2CS-3MTM 24,2 7410 25283 2390 3,10 55/400 344 9,8 16,2
    PA250G2CS-3KUM 25,1 7630 26034 2475 3,08 55/400 344 9,8 12,9
    PA260G2CS-3MTM 26,0 8000 27296 2500 3,20 55/400 310 9,8 16,2
    SG ASG170N1WFT 17,0 6040 20608 1405 4,30 40/400 310 9,8 16,2 GX ▲
    ASG240N1SMT 24,0 7345 25061 2295 3,20 40/400 310 9,8 16,2
    ASG260N1SMU 26,0 7986 27248 2458 3,25 60/400 310 9,8 16,2
    SQ ASQ270N1SMT 27,0 8300 28320 2595 3,20 55/400 380 9,8 16,2
    ASQ310N1SMT 29,0 9530 32516 2979 3,20 55/400 380 9,8 16,2

    Feature produk

    rentang 1.Full model produk sareng widang aplikasi lega

    2.Covering konstanta-tegangan runtuyan produk 1 ~ 3HP variabel frékuénsi

    3.Environment ramah, aman, efisien sarta ekonomis

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    IMG_4078

    The Factory

    erqer

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!