GMCC R410A T3 Air conditioner usaha Rotary Compressor 50HZ 230V

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. cooling Kamampuh kakuatan Pulisi kapasitor Compressor Jangkungna Ngurangan pipe ID Sucition pipe ID nyarios
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-50HZ-230V
    M2 PA150M2A-7FTS1 15,0 3745 12778 1240 3,02 35/400 303 9,8 12,9
    G2 PA180G2CS-7KTM 18,0 4510 15388 1430 3,15 55/400 310 9,8 12,9
    PA185G2CS-7KTS 18,5 4665 15917 1480 3,15 55/400 310 9,8 12,9
    PA190G2CS-7KTM 19,0 4800 16378 1560 3,08 55/400 310 9,8 12,9
    PA215G2C-7KTS 21,5 5410 18459 1775 3,05 50/400 305 9,8 12,9
    PA235G2CS-7KTM 23,5 5950 20301 1950 3,05 50/400 340 9,8 12,9
    PA240G2C-7FTS 24,2 6065 20694 2005 3,02 60/400 310 9,8 12,9
    PA250G2CS-7KUM 25,1 6320 21564 2095 3,02 60/400 345 9,8 12,9
    SG ASG210S1SMU 21,0 5300 18084 1655 3,20 60/400 310 9,8 16,2
    ASG280S1SMU 28,0 7058 24082 2205 3,20 60/400 310 9,8 16,2
    x3 PA271X3CS-7MTM 27,1 6825 23287 2240 3,05 60/400 355 9,8 16,2
    PA281X3CS-7MUM 28,1 7075 24140 2340 3,02 60/400 355 9,8 16,2
    PA291X3CS-7MTM 28,8 7270 24805 2405 3,02 60/400 355 9,8 16,2
    SQ ASQ270S1SMT 27,0 6850 23372 2210 3,10 60/400 380 9,8 16,2
    AS300S1SMT 30,0 7540 25726 2415 3,12 60/400 380 9,8 16,2
    ASQ330S1SMT 33,0 8350 28490 2695 3,10 60/400 380 9,8 16,2

    Feature produk

    rentang 1.Full model produk sareng widang aplikasi lega

    2.Covering konstanta-tegangan runtuyan produk 1 ~ 3HP variabel frékuénsi

    3.Environment ramah, aman, efisien sarta ekonomis

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!