GMCC R22 T3 Air conditioner usaha Rotary Compressor 50HZ 220V / 240V

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. cooling Kamampuh kakuatan Pulisi kapasitor Compressor Jangkungna Ngurangan pipe ID Sucition pipe ID nyarios
    (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)
    1Φ-50HZ-220 / 240V
    M2 PH200M2A-4FTS1 19,9 3555 12130 1095 3,25 35/370 292 8,2 12,9
    PH210M2A-4FTS2 20,9 3765 12846 1160 3,25 35/370 292 8,2 12,9
    PH310M2AS-4KTS1 31,0 5620 19175 1755 3,20 50/370 348 9,8 12,9
    G2 PH340G2C-4KTS1 33,7 6050 20643 1890 3,20 60/400 310 9,8 12,9
    PH360G2C-4FTS1 36,0 6455 22024 2015 3,20 60/400 324 9,8 16,2
    PH400G2C-4KTS1 39,8 7080 24157 2250 3,15 60/400 354 9,8 12,9
    PH420G2C-4KTS1 42,3 7540 25726 2370 3,18 60/400 354 9,8 12,9
    PH440G2C-4KTS1 43,5 7685 26221 2500 3,07 60/400 354 9,8 12,9

    Feature produk

    rentang 1.Full model produk sareng widang aplikasi lega

    2.Covering konstanta-tegangan runtuyan produk 1 ~ 3HP variabel frékuénsi

    3.Environment ramah, aman, efisien sarta ekonomis

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

    GMCC


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!