Spésifikasi Inverter (R410A / LSS, HSS)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik Series model kakuatan ISPA @ 60Hz
    cooling Kamampuh ngasupkeun EER Pulisi
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W
    R410A LSS APA APA020DA DC380V 20.300 5.950 2.010 10,1 2,96
    APA020MA DC380V 20.300 5.950 2.030 10 2,93
    APA026DA DC380V 25,000 7.327 2.475 10,1 2,96
    APA026MA DC380V 25,000 7.327 2.475 10,1 2,96
    ABA ABA042DB DC380V 44.200 12.954 4.055 10,9 3,19
    ABA042MA DC380V 44.200 12.954 4.131 10.7 3,14
    ABA051DA DC380V 53.500 15.680 4.864 11 3,22
    ABA051MA DC380V 53.500 15.680 4.908 10,9 3,19
    HSS JQA JQA048MA DC380V 49.500 14.508 4.305 11,5 3,37
    JQA048MB DC220V 49.500 14.508 4.380 11,3 3,31
    JBA JBA055DA DC380V 56.500 16.559 5.380 10,5 3,08
    JBA068MA DC380V 70,000 20.516 6.085 11,5 3,37
    JBA068MB DC220V 70,000 20.516 6.250 11,2 3,28
    JBB JBB055DA DC380V 56.500 16.559 5.380 10,5 3,08
    JBB055DB DC220V 56.500 16.559 5.380 10,5 3,08

    The LG Gulung compressor geus dirancang pikeun aplikasi AC komérsial padumukan jeung lampu jeung téhnologi canggih na. Sanggup ngamangpaatkeun rupa-rupa refrigerants, dioptimalkeun pikeun 15+ aplikasi SEER sarta ogé anjeun bakal bisa ngalaman téhnologi unik kayaning HiPORdina Sistim VRF.

    QQ 图片 20170720164709

    fitur:

    pagelaran dimimitian 1.Excellent

    2. spasi Leutik, beurat lampu

    3, struktur lumrah tur ukuranana ci

    4. noise low, Geter saeutik

    5. efisiensi tinggi, hemat energi

    6. kinerja stabil, kaamanan tinggi

    7. adaptability hade tegangan

    8. refrigeration unggulan

    9. rentang liar kapasitas refrigerant

    1

    Dioptimalkeun Compressor Jangkungna

    Ku mencét duanana pigura utama jeung handap hiji sumbu vertikal anu dijieun anu ngaronjatkeun alignment jeung efisiensi ku ngaminimalkeun lalawanan.

    Jangkungna ieu dioptimalkeun tur beurat diréduksi ku mencét pigura handap kana awak cangkang lajeng las.

    2

    Mékanisme Force Gas

    mékanisme segel Tip tiasa disadvantageous kana mékanisme gaya gas alatan poténsi leakage nu bisa lumangsung ngaliwatan tip segel clearance. mékanisme gaya Gas utilizes tekanan panengah pikeun ngégél ngagugulung set na ngaleutikan leakage, sahingga sahingga mungkin mendesain a compressor efisiensi tinggi.

    3

    Mékanisme dibalikan deui New

    jalur relief dina ngagugulung orbit ngaronjatkeun fungsi balikan deui compressor ku sahingga gas tekanan panengah trapped mun gancang kabur nalika compressor nu datang ka eureun a.

    GMCC


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!