Spésifikasi Constant speed (R22, LSS 60Hz 3Φ, 380V / 460V)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model ISPA
    cooling Kamampuh ngasupkeun EER Pulisi
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W
    R22 LSS 60Hz 3Φ, 380V SQ SQ028UA 28.500 8.353 2.639 10,8 3,17
    SQ036UA 36.000 10.551 3.333 10,8 3,17
    SQ042UA 41.000 12.016 3.796 10,8 3,17
    SBA SBA049UA 48.100 14.100 4.182 11,5 3,37
    SBA052UA 52.000 15.240 4.520 11,5 3,37
    SBA057UA 56.100 16.442 4.878 11,5 3,37
    SBA061UA 59.700 17.496 5.191 11,5 3,37
    SR SR047UA 47.600 13.951 4.327 11 3,22
    SR049UB 49.500 14.508 4.540 10,9 3,19
    SR049UC 49.500 14.508 4.540 10,9 3,19
    SR053UA 53.000 15.533 4.818 11 3,22
    SR061UA 61.500 18.025 5.590 11 3,22
    SR071UA 71.000 20.809 6.455 11 3,22
    SR081UA 77.500 22.714 7.110 10,9 3,19
    3Φ, 460V SR SR049SA 49.500 14.508 4.670 10,6 3,11
    SR061SA 61.500 18.025 5.490 11,2 3,28
    SR073SA 70,000 20.516 6.570 10.7 3,12
    SR081SA 78.000 22.860 7.220 10,8 3,17

    LG Compressor jeung motor nyadiakeun nilai bermakna na differentiated ka konsumén sustainably ku achieving téknologi hemat kelas dunya eco-friendly & énergi. Mémang LG ieu terus ngembang group of-precision tinggi machining na assembly téknologi ti akumulasi téhnik pikeun generating sustainable pangalusna komponén dunya sarta nyadiakeun total solusi inverter dioptimalkeun pikeun lingkungan padumukan jeung komersial dina urutan pikeun nganteurkeun hiji tingkat kapuasan pikeun sakabéh mitra urang.

    QQ 图片 20170720164709

    Dioptimalkeun Compressor Jangkungna

    Ku mencét duanana pigura utama jeung handap hiji sumbu vertikal anu dijieun anu ngaronjatkeun alignment jeung efisiensi ku ngaminimalkeun lalawanan.

    Jangkungna ieu dioptimalkeun tur beurat diréduksi ku mencét pigura handap kana awak cangkang lajeng las.

    1

    Mékanisme Force Gas

    mékanisme segel Tip tiasa disadvantageous kana mékanisme gaya gas alatan poténsi leakage nu bisa lumangsung ngaliwatan tip segel clearance. mékanisme gaya Gas utilizes tekanan panengah pikeun ngégél ngagugulung set na ngaleutikan leakage, sahingga sahingga mungkin mendesain a compressor efisiensi tinggi.

    2

    Mékanisme dibalikan deui New

    jalur relief dina ngagugulung orbit ngaronjatkeun fungsi balikan deui compressor ku sahingga gas tekanan panengah trapped mun gancang kabur nalika compressor nu datang ka eureun a.

    3

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!